.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ох, правилно мислите,че "момента на слабост" е друго, но и секс е имало. Обаче сме решили да не задълбаваме, т.е. да не мислим, както обяснява Lady Di (че на мен ми е заложено) за нещо повече от това. И така и правим, но пустите моменти на слабост са когато си представям,че се получава, т.е. когато почна да го "претеглям". Което довежда до смесени емоции, което не е добре, защото знам как стоят нещата и как е най-добре да си останат, със сигурност не бива да давам тласък на подобни чувства, но сигурно точно затова го правя, ако теорията на VinDiesel я приемем за вярна. Та въпроса ми е защо понякога сами искаме да си трошим главите и да страдаме после, когато сме наясно със ситуацията?
    Аз все още не съм се влюбила и вместо да си плюя на петите, усещайки зараждането на потенциалната опасност, искам да си постоя още малко там. :Д

Nom Nom Nom, става дума за мироглед, приоритети, различни гледни точки и разбирания за ключови неща, не ми се дават конкретни примери, но най-близкото,което ми идва на акъла е да се опиташ да сватосваш скинар и хипи ;D (егати примера, но горе-долу да, две личности, чиито позиции се разминават почти навсякъде, ако не се и сблъскват, когато конфликти и спорове са неизбежни, а това рано или късно става изморително.. )
    Последно редактирано от Azoria : 02-19-2015 на 08:27
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Та въпроса ми е защо понякога сами искаме да си трошим главите и да страдаме после, когато сме наясно със ситуацията?
    Ами аз мисля, че ти го казах - защото когато един въпрос не получи отговор, това гложди повече, отколкото, ако отговорът е отрицателен.
    Чувствата си искат своето, без значение колко им обясняваш, че не е правилно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Първо, забранения плод винаги ни е най-сладък, докато не го опитаме, тогава рабираме че е горчив.
    Второ, никой не е господар на сърцето си, не може да му заповядаш с мозъка си.
    Трето, винаги непознатото привлича. Все едно да има само една марка маратонки и всички да носим само тях. В момента в който излезе друга марка, 99% си купуваме от тях, защото са нещо ново и интересно.....

След като вече знаем че сте били интимни, вадя заключение, че и секса ти е дал голям ръст в емоциите.
    Със сигурност ако не си датете шанс, ако не двамата, то поне ти ще страдаш дълго време, а може би и цял живот ще се сещаш, и ще те съжаляваш.

Мега фен Аватара на tori
    Изначало ние женските сме си нелогични, не мисля, че има какво толкова да мислиш защо се тикаш, където виждаш, че не ти е работа много-много. Ама лейдито ти го каза - опитай. Винаги е по-окей да опиташ и да знаеш как са завършили нещата, отколкото да се чудиш какво би станало. Окей - различни разбирания, мироглед, етц. - но нищо, което не можеш да преживееш в името на това да задоволиш вродено любопитство. Така или иначе дори да се разочароваш, защото не се е получило, ще знаеш защо и как и ще мирясаш, ще имаш възможност да вървиш напред без да мислиш, преценяваш, претегляш отново същия човек. Без да си повтаряш мислено моментите, които сте имали.
    Мен точно ей такива недовършени неща най-ме тероризират и много ги мисля обикновено.

Мега фен Аватара на 102
    отговорите на такива въпроси определят дали си момиче или жена
    думите на LadyDi са живото доказателство

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    отговорите на такива въпроси определят дали си момиче или жена
    думите на LadyDi са живото доказателство
    И в коя категория ме слагат?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me