.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    защо всеки потенциален самец трябва да се третира като 'ами ако сме гаджета бла бла'
    има си хора с които не искаш да си но изпитваш електризиращо сексуално привличане около тях
    какво ти пречи някакво време да се позабавляваш
    А, да си дойдем на думата.
    В женската природа е да претегля всеки "самец" (много ми харесва, между другото тая дума ) като потенциален дългосрочен партньор. И вместо да си действаш по първичния инстинкт, почваш да правиш ментални списъци с плюсове и минуси.
    Не всеки мъж, от който ти се иска, може да ти даде всичко това. И разумното решение да стоиш настрани от него, за да си спестиш евентуална емоционална болка/разочарование, само го прави по-желан. Има си едни carnal желания, които колкото повече се потискат, толкова по-силни стават. И понякога е по-добре просто да ги задоволиш и да продължиш. В крайна сметка, възможните резултати са два - или ще намерите начин да потушите несъвместимостта и това всъщност да проработи, или кой от където е. Във всеки случай, въпросите останали без отговор, често мъчат по-дълго, отколкото емоционалното разочарование при евентуален провал.
    И мен ми тече мисълта трудно днес.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    А, да си дойдем на думата.
    В женската природа е да претегля всеки "самец" (много ми харесва, между другото тая дума ) като потенциален дългосрочен партньор. И вместо да си действаш по първичния инстинкт, почваш да правиш ментални списъци с плюсове и минуси.
    Не всеки мъж, от който ти се иска, може да ти даде всичко това. И разумното решение да стоиш настрани от него, за да си спестиш евентуална емоционална болка/разочарование, само го прави по-желан. Има си едни carnal желания, които колкото повече се потискат, толкова по-силни стават. И понякога е по-добре просто да ги задоволиш и да продължиш. В крайна сметка, възможните резултати са два - или ще намерите начин да потушите несъвместимостта и това всъщност да проработи, или кой от където е. Във всеки случай, въпросите останали без отговор, често мъчат по-дълго, отколкото емоционалното разочарование при евентуален провал.
    И мен ми тече мисълта трудно днес.
    +1.
    Аз се опитах да го обясна така, но още по-трудно ми идваха на ум точните думи.
    Май няма друго логично оняснение по темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си