- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва , защо е толкова потаен ?
Ето историйката ми с едно момче : Нека да го наречем Кен .. Преди 1 година го видях за първи път и ми се стори ужасен и грозен, беше ми изключително противен. Но след време просто реших да си го следвам и изведнъж го харесах не знам как стана, но простоо ... Тогава му предложих приятелство във фейсбук и му писах веднага. Така си писахме няколко дена и след това се наложи да отидем отново на училище (преди това имахме ваканция) и той ми каза здрасти и аз му казах здравееей, ама някакво силно и пискливо ии после се изчервих и си умирах ;ддд . Така ето малко за него - Пуши си доста трева, ходи всяка седмица на дискотека, 11 клас е (аз съм 10 клас) , репутацията му е на някакъв много отворен голям ебач и почти никой не го закача , тренира ММА и баскетбол. Точно когато беше започнала зарибявката между нас, го видях с едно момиче, което е 8 клас и е тъпа курвичка. Писах му питах го случайно да не е обвързан, но той каза не и след около 2 дена се обвързаха и аз просто откачих.След около 2 седмици, когато се бяха разделили вече той ме извика в един бар, където се събираме аз и компанията ми по принцип. Аз така или иначе щях да ходя там, но след като той ме извика се зачудих. Както и да е отидохме с компанията, но седнахме на съседната маса и след малко се преместихме на тяхната, аз бях сууупер притеснена и изпих доста голямо количество алкохол и започнах да си говоря с него, а той ме беше прегърнал и това започна да се случва доста често, всеки ден в продължение на 3 седмици. Аз започнах много да го харесвам и да си мисля постоянно за него, а той така и не ме беше целунал. Всички ми казваха че има нещо към мен, но просто не иска да си го признае. След като общувах с него толкова време, разбрах защо ми е казал, че ще ме очуди. Той се оказа човек, който всъщност е доста добър в училище, умен е (това не е свързано с училище), знае какво и кога да каже нещо, мисли за себе си, но и за другите, гледа всички накрая да са доволни. Дори и да пуши дооста трева, нито пие алкохол, нито пуши цигари, нито се друса. Той дори се облича съвсем обикновено и удобно, а има тяло трепач. ИИИИ няколко пъти ходихме с него и една моя приятелка на дискотека, но така и не се целунахме, а бях убедена, че и двамата искаме. Най-добрият му приятел ми каза давай награби го целувай го, бъди сигурна, че ще ти отвърне, нооо аз така и не събрах смелост. Но ето, че дойде момент, в който не издържах. Бяхме в една градинка на една беседка и той дойде с един негов приятел при нас, а компанията му чакаше отстрани. Стояха 5-6 минути и приятеля му тръгна и цялата му компания и тя тръгна, а той стоя и се чуди какво да каже и накрая просто реши да тръгне.. Нооо аз както бях свита с бирата в ъгъла, оставих я, скочих и му казах ''Чакай,чакай,чакай.. трябва да те целуна'' и се навдигнах на пръсти и го целунах а той ме хвана през кръста иии аз си седнах а той се засрами каза 2-3 думи и тръгна. Това се случи преди седмица, а до сега не сме успяли да се видим отново, но0 днес ми правеше доооста странни погледи със криви усмивкии иии аз пак полудях и искам да го видя, но незнам дали той иска ... Никога не ми казва за какво мисли, в чата винаги завърта така нещата, че да се чудя много време какво му е в главата. На живо пък не говори много но премисля мноого нещата ии когато каже нещо просто те остава със зяпнала уста ии не мога да му свържа двата края просто тази неточност на думите му ме побърква и изяжда отвътре.. и все пак аз съм единственият човек, който си мисли че аз не съм влюбена в него.. всички други са убедени че съм ... ииии така някой да може да каже нещо по въпроса какво чувстваме аз и той ??????
Може просто да не те харесва?
След бърз прочит не видях дори една цица, значи не те харесва.
Влюбила си се, нищо ненормално няма.
Щом сте се целували, пишете си и тн, сигурно и ти не си му безразлична.
Бил ти е много противен, но по някакви мистични пътища си го харесала?
Пуши трева, тренира ММА, има репутация на ебач?
Обвързва се за 2 седмици?
"Чакай, чакай, трябва да те целуна!"?
В Люлин ли живеете?
п.с.: пише се учуди![]()
Аз съм на мнение, че той не я харесва, ми само си прави гаргара с нея, а тя не го осъзнава...
На мен момчето ми изглежда срамежливо и сякаш с неточна репутация.
Но пък ако наистина е "играч", "ебач" или там както го наричаш не му се давай толкова лесно.Изчакай да се убедиш, че наистина има нещо към теб, а не си поредната му забивка.
Умният ти ММА боец, грозен, но с тяло трепач, тревоман и ебач, но също и срамежлив, когато общува с теб и скромен Кен ... Просто не те харесва. Поиграл си е малко с теб за между другото с прегръдките, с цел да го забелязват другите момичета в дискотеката и толкова. Държи се "объркващо", просто защото не знае как да те одреже и как ще го приемеш.
Любимия български педофил страйкс агейн.
https://www.youtube.com/watch?v=5AobmkqJF4Q
Tова повече подхожда, реални истории