.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Аз пък съм малко old school по тази тема. Този тип жени, дето домакинската работа им е тъмна Индия са ми много странни. Не,че трябва да си слугиня и да вършиш всичко сама и по цял ден да си на печката или с парцала в ръка, но е хубаво да умееш, а и да искаш да поддържаш домашния уют. А мъже разсъждаващи като автора на стихотворението нещо хич не ми вдъхват доверие. :Д
    дам и на мен също и странни в лошия смисъл
    както и такива, които не искат дечица
    жени тип елисавета багряна не понасям, за мен тва са отломки, които от едната грозна крайност да са слугини, отиват в другата - разплетени дамаджани
    и такива мъже също не стават за мен
    всъщност ставате, ама само за един път
    за мен добрата жена, може да е добра домакиня и майка и пак да си остане секси, даже това я прави още по-сексапилна
    добрият мъж също
    дали пък няма да съм жестока като готвя и чистя по бельо, нацапана с брашно и с пяна и докато му правя мъфини с марихуана и похотлива пижама (нощничка не се римуваше, ама това разбирайте), докато помагам на дечицата ни с домашните с очила, а оттам това се пренесе в спалнята..
    а мъж справяш се с домакинството и с децата само по себе си е секси
    и не говоря, че с всички връзки, през които преминаваме и като цяло отношения трябва да е така, даже това с децата е хубаво да е само с голямата любов и да не дава господ да не с нея (не, че съм религиозна и дам, знам, че съм луднала на тема голямата любов -.-), просто такива представи са ми отблъскващи
    и такам, фък ю ви дамаджани и дамаджанковци раздърпани
    *
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Е, ако единственото нещо,което жена ти прави е да е домакиня, сигурно ще е скучно,да. Но не това казах.
    дам и като цяло еднообразието е скучно
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-19-2015 на 12:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си