- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно цикъл-а
Привет драги потребители на teenproblem, не съм нов във форума но за пръв път публикувам такава тема![]()
Значи въпроса ми е следния .
Миналия месец към 20-25 ти януари направихме онова работа с приятелката ми (секс), не съм свършил във нея 99 % съм сигурен в това, след всяко свършване отивам на тоалетната да ( пикая ) за да съм по сигурен че са чисти каналите.
Но имаше нещо нередно в половия ни акт, значи като правихме кучешката поза извадих си пенис-а от вагината й на приятелката ми и тогава (потече) капна гъсто бяло течение от вагината някаква бяла течност незнам какво е но, мисля че е оргазъм или нещо друго от удоволствие... Тааа дойде реда за цикъла, по принцип към 9-11 число на месеца идва цъкала на приятелката ми но този месец още не е дошъл цикала за сега закъсня със 6 дена днеска сме 17-ти, и ние (Аз и приятелката ми) се притесняваме от бременност, но аз съм сигурен 99% че не съм свършил във нея. Мислим че закъснението се причинява от няколко причини като :
Смяна на климата (Студено време) .
Тя си мисли че е напълняла с няколко килограма. (може и заради това до колкото знам )
Стрес (тя постоянно мисли за това че е бременна)
Болест (мислим че има гъбички във вагината й на приятелката ми, защото получава - Сърбеж, Зачервяване и бяло течение .. и понякога парене)
И не се храни редовно, през деня яде постоянно сладкиши и подобни глупости и на прави вечерята както трябва само яде няколко стотин грама салатка, понякога даже и не яде на вечерята ....
Тааа станаха 6 дена и още не е дошъл цикала й на нея, преди 11-ти се появиха пъпки в лицето й на приятелката ми, все едно настъпва менструацията после изчезнаха и после пак се появиха, и понякога получава болки в корема все едно настъпва менструацията, но уви резултата е същия още не е дошъл цикала й на нея, не сме от 1 и същ град на месец няколко пъти се виждаме и тя срамува да купи тест за бременност и мен ме няма аз уча в друг град и такаа тя е на 17 г. аз съм на 19 както и да е. Чакам вашите мнения, защото още не и дошла цикала на нея и от какво може да е ?
Благодаря ви предварително![]()
Извинявам се пред. за лошия ми Български език, не съм българин за това може и да съм пропуснал грешки като пунктуационни или правописни грешки ...
Поздрави
Атилла![]()
Може от много неща да ѝ закъснява, няма как да ти кажем точната причина, ти си написал някой предположения.
На мен, както и на много други момичета ни се е случвало да се притесняваме, че закъснява, но да ни е срам да си купим тест. Обаче сме събирали сили и сме си купували. И знаеш ли, когато тя си купи тест, направи го и той е отрицателен ще ѝ олекне и дори може да ѝ дойде най-после. Не е толкова срамно да вземеш един тест - по-малко срамно ли би се оказало, ако е бременна, без да си прави тест?
А относно другите ѝ проблеми(сърбеж, течение) - гинеколог!
не ми се вярва да е бременна, ама все пак да си купи тест за собствено успокоение, да се отпусне малко.
а иначе гъбичките/или нещо подобно явно са налице, трябва да отиде на лекар и да се лекувате двамата успоредно, иначе няма файдааа
Да да знам трябва да се лекува но възможно ли е заради гъбичките да закъснява ? Защото бях прочетох някъде и така пишеше че може и заради това но незнам дали е вярно или не !
Стреса си оказва голямо влияние върху това, че не ѝ идва.
Най-добрата ми приятелка, например, също имаше притеснения, че е бременна и в продължение на седмици си набиваше някакви филми и прочее, та накрая взе, че си направи теста, успокои се и след 2-3 дена ѝ дойде.
Ще й кажа даже ще я накарам да си купи тест, защото в момента съм в друг град за това не мога да купя аз вместо нея, но забравих да ви кажа че тя е много нервна в последните дни много бързо се нервира мисля че е от стрес-а но не съм сигурен...
Какво срамно има да си купи тест?
Ходи ли профилактично на гинеколог, или и от това я е срам?
Да и от това се срамува да ходи на гинеколог, и се страхува ако не дойде цикала че майка й на нея ще я занесе на лекар ...
Защо не отиде без майка и? Така или иначе трябва да вземе(те) мерки за гъбичките, не оставяйте нещата така.
@heartshapedbox
Проблема ни е следния че закъснява май не си разбрал какво съм написал на първия пост, нас ни интересува може ли заради това да закъснява разбираш ли ? Много ясно че ще ходи на лекарка гинеколочка а не на гинеколог или лекар за гъбичките.. Таа повтарям нас ни интересува от какво може да закъснява цикъл-а от гъбички или стрес или нещо др ...
Благодаря пред.
И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
В овулация ли е била по време на секса?
Нищо, че не си свършил в нея, има минимална вероятност да забременее и от предеякулационната течност.
Разбрах много добре какво питаш, казвам, че гъбичките/бяло течение/т.н. СЪЩО са проблем. Може да и закъснява от хиляди неща, няма как да хвърля боб и да ти кажа.
По принцип цикълът редовен ли и е?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И каква е разликата дали ще отиде на гинеколог или гинеколоЖка? :д
––––
Разликата е че аз я ревнувам ужасно многопросто я обичам адски много за това сещаш ли се ?
Ами по принцип цикалът й беше редовен преди 3-4 месеца, но направих беля тогава (поне аз мисля така) и веднага след акта купихме ЕСКАПЕЛ таблетка против бременност и след като глътна таблетката след около 10-тина минути тя стана като дрогирана и т.н..... Не искам да си спомням за това и после на следващия месец трябваше да дойде цикалат й на нея на 2-ри и закъсня със 7 дена дойде на 9-то число на месеца и от тогава насам минаха поне 3 месеца и всичко беше ОК нямахме проблеми до този месец ... фактичести както казах на първия пост цикалът й трябваше да настъпи на 11-ти най късно.![]()
Offtopic:
Всичко става заради мене, проблема е във мене ... аз съм причината на всичко ... на стреса и на всичко.....
Последно редактирано от Jax0n : 02-17-2015 на 12:40
Ъъъъ.. ревнуваш от ГИНЕКОЛОГ?
Потрес.
:О
Нда, whatever, безмълвна съм.
Първо да си направи тест задължително. Не виждам какво срамно има в това да отиде до аптеката и да си купи, веднага ще ви олекне.. евентуално...
Второ, вие мислите, че има гъбички, ама си седи спокойно и не ходи на лекар? Това е нещо, за което незабавно трябва да се потърси медицинска помощ. Хубаво, и аз едва ли ще искам майка ми да разбира, че правя секс напълно безразсъдно, но след като си направи тест и е отрицателен, нека просто каже на майка си, че и закъснява, но не е от това, и да я води на лекар. Или просто да отиде без нея - взима си направление и готово.
Трето, нека си изчисли овулацията.
И четвърто, НЕ ГО ПРАВЕТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ, като и без това виждам, че не знаете какво точно правите.
И да, може да закъснее и от смяна на климата, и от стрес, и от.. какво ли не. Това не е часовник, жив организъм е. На мен ми закъсня със седмица този месец, а по принцип винаги ми идва на една и съща дата.
Може от много неща да и закъснява най-вече от притеснението
Именно, и аз мислех просто да сметна, но много неконкретни дати ни е дал автора, реших да попитам за по-сигурно.
Датите са конкретни, преди идваше на 1-2, след приема на ескапел цикъла закъсня със 1 седмица и дойде на 9-ти и от тогава насам станаха около 3-4 месеца и идваше редовно между 9-11 число всеки месец . А и не мисля че беше във овулация.
Приятелката ми е направила тест, но резултата е никакъв нито положителен нито отрицателен тест е не е отчел резултата или тя не е правила теста както трябва ..
Може теста да не е бил валиден, да вземе още един.
Каква беше марката на теста.
Отчайвам се само като чета темата и то далеч не само заради правописа ти.
Кажи на приятелката ти да вземе нов тест и да го направи с първа сутрешна урина.
Иначе сте зле и двамата.
Приятелката ми като пробва не е слагала урина колкото трябва от стрес след това пак уринирал колкото трябва след 5 минути резултата е налице . 1 черта отрицателен
Ето ви снимка
http://store.picbg.net/pubpic/ED/EF/...5c0a85edef.jpg
Марката не теста е Sure Check
@VinDiesel
Значи и ти си минал по тоя път и знаеш какво представлява ревносттаНе я задушавам позволявам й всичко каквото си пожелае само има забраната да говори с момчета/мъже, и честно казано знам че не е хубаво да се ревнува толкова много но ревнувам какво да направя кажи ми дай съвет ?