Привет драги потребители на teenproblem, не съм нов във форума но за пръв път публикувам такава тема
Значи въпроса ми е следния .
Миналия месец към 20-25 ти януари направихме онова работа с приятелката ми (секс), не съм свършил във нея 99 % съм сигурен в това, след всяко свършване отивам на тоалетната да ( пикая ) за да съм по сигурен че са чисти каналите .
Но имаше нещо нередно в половия ни акт, значи като правихме кучешката поза извадих си пенис-а от вагината й на приятелката ми и тогава (потече) капна гъсто бяло течение от вагината някаква бяла течност незнам какво е но, мисля че е оргазъм или нещо друго от удоволствие... Тааа дойде реда за цикъла, по принцип към 9-11 число на месеца идва цъкала на приятелката ми но този месец още не е дошъл цикала за сега закъсня със 6 дена днеска сме 17-ти, и ние (Аз и приятелката ми) се притесняваме от бременност, но аз съм сигурен 99% че не съм свършил във нея. Мислим че закъснението се причинява от няколко причини като :
Смяна на климата (Студено време) .
Тя си мисли че е напълняла с няколко килограма. (може и заради това до колкото знам )
Стрес (тя постоянно мисли за това че е бременна)
Болест (мислим че има гъбички във вагината й на приятелката ми, защото получава - Сърбеж, Зачервяване и бяло течение .. и понякога парене)
И не се храни редовно, през деня яде постоянно сладкиши и подобни глупости и на прави вечерята както трябва само яде няколко стотин грама салатка, понякога даже и не яде на вечерята ....
Тааа станаха 6 дена и още не е дошъл цикала й на нея, преди 11-ти се появиха пъпки в лицето й на приятелката ми, все едно настъпва менструацията после изчезнаха и после пак се появиха, и понякога получава болки в корема все едно настъпва менструацията, но уви резултата е същия още не е дошъл цикала й на нея, не сме от 1 и същ град на месец няколко пъти се виждаме и тя срамува да купи тест за бременност и мен ме няма аз уча в друг град и такаа тя е на 17 г. аз съм на 19 както и да е. Чакам вашите мнения, защото още не и дошла цикала на нея и от какво може да е ?
Благодаря ви предварително
Извинявам се пред. за лошия ми Български език, не съм българин за това може и да съм пропуснал грешки като пунктуационни или правописни грешки ...