- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с ром/ка?
Да.
Не. Защото…..
и аз съм чувал за +топлинката
любопитно ми е
ако некой е таковал да сподели
веднъж бях в една много студена и се държеше супер куцо такова
може би гробището не я предразположи точно както исках
He
лично аз съм срещал разни ромски момичета, които по нищо не отстъпват на българките, но все пак говоря за цивилизовани такива - сега младото поколение на ромите е по-цивилизовано от предишните, иначе проблемни хора можеш да срещнеш и сред/проблеми можеш да си имаш и с българи
Щото се ръси расизъм и доколкото видях по диагонал, разни расистки ебавки. На Кака тва ѝ е достатъчно. Все пак обаче няма да е далеч от истината.
Темата и анкетата имат съвсем различна насока. Все пак сме в 21 век. Друг е фактът, че аз лично не одобрявам толерантността на управляващите ни, спрямо тях.
Какъв сапун, бре?! Това е безсмислено... Никой няма да се изкъпе с такъв сапун... По-добре да ги горят в ТЕЦ-ове специално пригодени за работа с цигански трупове. Преди, обаче, да ги пратят в пещта, ще въртят на специални колелета с генератори и ще подпомагат централата... Предвид скоростта им на размножаване и ниските изисквания към качество и количество храна, очакваното КПД е около 90%.
едит: За сравнение, КПД на топлоцентралите е между 30 и 50%/за паро-газовите/. Мисля да изготвя проект...
Последно редактирано от an7raks : 02-24-2015 на 21:56
Хахха може да държим склад за цигански труп за износ. Между другото България е толкова тъпа страна, внася кръв на прах от Европа и държи рекордите по внос на суха кръв за използване в колбасите. Та това което Ванга не е предсказала преди а икономистите предсказват сега, че след 50 години мангалите ще са повече от 50% може и да се сбъдне.
След 50 години с това темпо, ние със сигурност ще бъдем малцинството в България... Нещата ги виждам 75%, другите 15% ние и 10% сирийци.
Сложен въпрос, на който бих отговорил по-скоро с НЕ, и то само защото после някой ще подметне "виж го тоя, е*е се с циганка"...
Не всички цигани са такива, каквито сме свикнали да ги приемаме...аз лично познавам много млади готини момичета и момчета цигани, добре изглеждащи, чисти и възпитани, освен това нямат по 10 братя и сестри...
Рядкост са, но ги има.
Сексът си е секс, какво пък толкова, ако хигиената е на ниво и се прави с предпазни средства, не виждам проблем.![]()
Последно редактирано от Overkill_Teen : 03-08-2015 на 17:45