Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
А според теб изключваш ли някакви семейни проблеми, болен роднина, някакъв друг вид проблеми, които я правят постоянно замислена и мълчалива?

Иначе в много от случаите, когато си прекалено добър не те оценяват, намира си някой див селски лопатар, разбира след време какво е опуснала и се моли, едва ли не пада на колене.
Щом не оценява добротата ти и това какво си направил за нея, не си струва.
Знам, че така пишейки отстрани и давайки толкова лесно съвети, да не го мислиш, всъщност е много трудно.
Аз също съм минал през това, но тогава тя имаше семейни проблеми, затова сега те питам и същото?
Ами аз вече казах, че майка й винаги е била против мен. Точно предния ден преди да се разделим ми беше споменала, че техните й се карат за оценките в училище, малко след като се разделихме тя се подложи и на лека операция. Беше козметична само ... имам в предвид, че не е било нещо страшно. Само тези неща са от последно време или поне аз за тези неща знам, но по принцип и друг път се е карала с техните за такива неща не знам до колко може това да й е повлияло. Възможно е техните да са й забранили да се вижда с мен заради оценките въпреки, че тя е почти на 18 и не й се бъркат чак толкова много ... Нямам представа какво може да бъде, но тези неща не ми се струват достатъчни, за да постъпи така. Аз я бях попитал дали има някакъв проблем с тях, но тя отрича и това. Казва ми, че просто е объркана и й е добре сама сега.