.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Банки

Повече от фен Аватара на Тромбоцит

Банки

Това сериозно ли няма лихва над 2% в българските банки, що се касае до депозити? Егати схемите.
    Аз лично кредитна лихва под 6% не съм виждал.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Зависи от депозита, но общо взето да. Безсрочните са 1% или малко надолу, зависи от сумата. Имаше една банка с високи лихви, видяхме какво стана.
    n00bs

Мега фен
    мда ние 2012 някъде изтеглихме всичко

преди това бяха по 6-7% ама

Абе и аз помня, че преди като търсих варианти имаше банки от по 6% (Таксим или Терек, все тая).
    Сега си е подигравка направо, егати

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Затова аз преди години инвестирах в злато, сега ако го продам ще съм на печалба...
    В България прекалено много банки са фалирали през годините, а народа оставен без стотинка.

Мега фен
    от ПИБ имаха някакво чудо с растяща лихва до 13% ако не греша и възможност да довнасяш -- някъде 2009-''10 говорим това.
    Като направиш сметката излизаха към 7 и половина процента / година за период от 3, ама ако не си в спешна нужда от пари не пречи да си седят там да борят инфлацията ;д

Не съм се интересувал от няколко години, но сега ги погледнах и аз и ...тъжно :Д Не знам ... ако имаш сериозни суми в излишък по-добре си купи апартамент и го давай под наем. 2% лихва на депозит е просто подигравка при все, че лихвите по кредитните карти са 10% +

Не, не става дума за много сериозни суми. Имам просто определена сума като безсрочен влог, малко долари в пейпал, които последните няколко месеца увеличиха стойността си значително и мисля вече да ги тегля, преди да е паднал курса твърде много (за последните няколко месеца има прираст от над 15%, но не съм чак такъв спекулант да ги въртя от БГН в УСД и обратно).
    Последно редактирано от Тромбоцит : 02-20-2015 на 19:06

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Таксим, ПИБ, все сериозно банки гледайте поне да не са български.
    n00bs

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Сега в момента на ПИБ има Едногодишен депозит с нарастваща лихва в лева/евро, където крайната лихва след данъка е 3.30%. Смяташ като събереш лихвения процент за всеки месец, разделиш на 12 и после извадиш 8% данък.

http://www.moitepari.bg/ не е лош сайт, ще ти даде доста информация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си