.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy проблеми с гаджето

Здравейте! Преди 5 месеца ходих със едно момче аз бях на 14, той на 18. Доста добре вървяха нещата, докато не започнах да усещам, че му иска да го направим. Никога не ми го е казал направо, но с някакви малки намеци се подразбираше. Аз не бях готова затова и бях категорична, че няма да го направя. Един ден той ми каза, че не може да издържи без секс и за да не ме нарани иска да се разделим. В продължение на една седмица след този ден ми звънеше и казваше колко ме обича и отново се събрахме, но само за 2 дни. След няколко седмици, той се беше хванал със негова бивша, с която е бил преди мен. Доста леко момиче! Осъзнавах, че е с нея само заради секс. 1 месец и се разделиха. Сега той иска отново да се съберем, аз все още имам някакви чувства към него, но не знам какво да правя, мисля, че пак ще стане същото. За рождения ми ден ми беше купил много хубав подарък и казва, че е осъзнал колко много е загубил, като сме се разделили. Моля посъветвайте ме!

Еми, човека е искал секс от теб ти си му отказала и той е отишъл при другата. Според мен не ти трябва такова момче, хвани си някое друго дето ще те цени и обича и няма да е с теб заради секса. Може и да е осъзнал грешката въпреки това се съмнявам, но ако ти си прецениш, че искаш да си с такъв човек се съберете. Лично ти си решаваш. Първо си помилси дали си заслужава да си с такъв човек.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Това дали да му дадеш шанс, зависи само от теб.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Нормално е да иска секс, все пак е на 18. Хвани си някой на твойта възраст.

Супер фен Аватара на per-dead
    Разделил се с теб да си топне чушката при другото момиче и като му е омръзнала е решил пак да разнообрази със сух период. Почти сигурна съм, че ако се съберете, ще минат 1-2 месеца и историята ще се повтори.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Верно ли обмисляш да повториш грешката си за трети път?

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    повториш грешката си за трети път?

Цитирай Първоначално написано от TheMan9191 Виж мнението
    Нормално е да иска секс, все пак е на 18. Хвани си някой на твойта възраст.
    Нормално е-да, ама пък тези на нейната възраст още не могат да си определят приоритетите(не всички) и ще е същата история.
    Това момче може да те обича и т.н. ,но не те уважава.

По-добре го забрави .. намери си някой на твоята възраст или с 1-2 години по-голям ..

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Не се занимавай с тоя.Иска само да те мине...както казаха по-горе всичко ще се повтори ако сте заедно.При положение,че те е зарязал заради секс,значи не те обича не се залъгвай !
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Просто имате голяма разлика. Ти си на 14 и не искаш секс => хвани си гадже на твоите години. Той е на 18, за него връзка без секс не е приемлива, а и вероятно иска само да те мине.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Защо си хващаш гадже, като нямаш намерение да ставаш интимна с него? Смисъл, явно още ти е рано за тая работа и сама го осъзнаваш, не се залъгвай, намери си приятели, не ти трябва гадже все още. Когато се почувстваш готова за интимности ще си намериш някой, който да те уважава и иска да е с теб, както и ти ще искаш да си с него. За къде бързаш с тия гаджета?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си