.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от sixlettets Виж мнението
    Здравейте, хора! Имам нужда от съвет. Има едно момиче, с което сме "приятели" от 7 години, преди колкото всъщност и се влюбих в нея. Имало е много драми, постоянно си е имала приятел - един след друг, знае за чувствата ми към нея, нищо че на този етап уж няма такива, но естествено това е театър и тя го знае.
    УЖАС!!!! Получавам изключително неприятно Deja vu докато те чета.
    Може би съм пристрастна с мнението си, но според мен и на момичето му е през там където каза, тоест болезнено ще бъде само за теб, a как да избегнеш болката никой не може да ти каже, понеже няма универсална рецепта.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Е, какво толкова го нападате момичето, че не мога да разбера?! Седем години,та седем години, била го "задържала", не знам си какво.. Тя си е имала различни връзки през всичкото това време - е, извинявай, авторе, ама ти какво правеше през тия години? Чакаше я да дойде при теб и да ти каже,че само ти я разбираш и трябва да сте заедно и някакви подобни цитати от романтични филми? Не е отвърнала на чувствата ти, ти сам си решил да останеш около нея, никой не ти е виновен за загубеното време, Освен ти самия. Няма смисъл да я чакаш повече, намери си друго момиче.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на NomNomNom
    7г. не си правил секс?
    Ако да, девствен ли си?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    7г. не си правил секс?
    Ако да, девствен ли си?
    спрете да се пъхате в живота на хората

Мега фен Аватара на NomNomNom
    на анонимните хора, които вече си споделиха всичко
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    не ми проваляй кефа
    винаги съм искал да го кажа
    призовавам да не се бъркате в живота на другите

Град
    Bulgaria
    Имаше други жени - проблемът е, че колкото и да се опитвах - чувства към тях нямаше.
    NomNomNom

Мега фен Аватара на 102
    да ти изглежда като човек който прави "секс без чувства" ?
    съгласен съм с номномном

Град
    Bulgaria
    Да бе,сигурно е чакал тя да му е първата .

Мега фен Аватара на 102
    момчето прави подаръци без да е ебал що да е правил секс

Последната ми връзка продължи шест месеца, до преди около месец, та знам за какво се използва . Нямаше смисъл да продължаваме, щото нещата не се получаваха.
    Как да опиша това чувство, което имам... може да звучи малко грубо, като сравнение, но представете си, че много ви се яде киви примерно обаче по една или друга причина не можете да ядете киви, а то расте в съседния двор и като го видите това киви пак ви се прияжда, пък още повече, като видите как някой друг яде киви, нищо че вие през това време си ядете ябълки, примерно. Псайколъджи! Отклоняваме се от въпроса. Казах ви, че вече нямам намерение да я печеля, а как да се отърва от парещата ревност, която изпитвам, като мина покрай тях и видя колата на нейния приятел, примерно. Трябва ли да прекъсна всякакви отношения или да не развалям създадените такива и да търся друга алтернатива.
    Pre-dead и аз гледам в тази насока, защото вече съм се опитвал да обяснявам преди години и ей го на какво дередже съм. Не я обвинявам бе, хора, като неще - неще, не се и сърдя. Просто искам аз да се отърва от тази необходимост, без да я наранявам нея, пък и без да съжалявам и да ми липсва след време, просто не знам как да "оперирам"

Като толкова ти течат лигите по това "киви," недей да гледаш в съседният двор. Спираш всякакъв контакт с нея и не седиш да я мислиш с кого какво прави, ами си намираш някакво занимание, след време може и приятелка, но не такава, която просто да ползваш като замяна.

Мега фен Аватара на Blab
    Не, не е родена май месец, зодия Везни е . Аз съм близнаци.
    ахахахах, то все тая. телец, везни, все е по венера, ясна ми е:Д
    ти си лакейче малко сУадко.)) не си бойфренд матириъл в нейните очи. казвам ти го направо, защото само така ще ме разбереш (а и останалите вече достатъчно разтеглиха и развързаха възелчетата на темата). за себе си съм сигурна, че е отделила време да те преценява, наблюдавайки и анализирайки личността и поведенията ти, но щом не си се класирал, значи другите са по-нагоре в нейната оценъчна таблица. продължи нататък; успех!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако спреш на 100% контактите с нея, все пак сте комшии, виждате се често, ще изглеждаш слаб.. Не се прави на чук, винаги можеш да й кажеш здрасти, да питаш как е и т.н. Но не и да флиртуваш...
    Просто не я гледай влюбено, както си я гледал 7 години, гледай я като обикновено момиче.

Мега фен Аватара на 102
    гледай я като фуста каквато е

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Братче издържал си 7 години ! Когато харесваш едно момиче,никога не тръгвай към нея с намерението да сте приятели,иначе завинаги ще си останеш във френд зоната ,което в случая не те устройва...7години.Още от началото ясно заявяваш или си с мен или чао.Щото се получава това ,че ти я задоволяваш емоционално,разбираш я ,стараеш се да си по добър от него и накрая тя все пак е с него? Остави я сама,не и давай нищо...така тя ще го поиска от приятеля си...и той няма да и го даде както ти..тогава е шанса и да осъзнае какво си бил за нея.Иначе докато си стоиш до нея,тя ще ти дава залчета,ще се чувства добре ,а ти ще се гърчиш вътрешно.Не си го слагай толкова на сърце това приятелство,ти имаш чувства ...това не е съвсем приятелство и никога не е било.Кажи и чувстата си ясно..и ако тя изберене него,продължи напред успех !
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на pandabear
    седем е добро число... ;д

според мен е възможно да обича и двама ви. просто са различни видове обич. към него е онази пламенна, наелектризираща, спираща дъха, а към теб е онази, която ѝ носи само спокойствие и хармония. май не прозвуча много ясно, но имах предвид, че я е грижа и за теб, но на много по-различно ниво. и мисля, че това ти го е показала за всичките тези години. не е нужно да се стараеш да си "по-добър" от сегашния ѝ приятел, тъй като ти може би си, но щом тя е с него толкова дълго време, то в нейните очи просто няма по̀. според мен не е редно да се терзаеш още, да чакаш, да се надяваш. няма да ти давам съвети как да я превъзмогнеш, защото сам ще усетиш, какво е най-добре да направиш, стига да се решиш да го направиш.

Благодаря на всички!

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Чак пък... Ако ситуацията се обърне (много силно се съмнявам) е съвсем възможно обръщането да е продиктувано от егото й, а това се различава от оптималната опция, т.е да го иска заради самия него.
    Според мен-да.Защото си мисля, че просто тя не знае какво иска (случвало ми се е) и ако това което желае си тръгне ще се осъзнае.Но пък разбира се, че може и да не се, казах го като опция.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Не знам какво сте се разписали толкова много.
    Не ти трябва такова момиче,честно намери си друга любов

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ахахахах, то все тая. телец, везни, все е по венера, ясна ми е:Д
    сори, че вдигам темата, но да питам кво от тва, че е ВЕНЕРА и кво значи да си ВЕНЕРА. аз съм везна и не бих разигравала момченце 7г. ако трябва да съм честна сигурно ще ми е приятно да ми храни егото, но за малко ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си