- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
7 години въртиш някого, знаеш че има чувства към теб, и така и не се решаваш?
Айде молА ти се.
Такива игри на егото са ми просто ясни отвсякъде, както съм ги наблюдавала, така съм ги и играла.
Животът не е розова пързалчица.
Ако авторът си тръгне и на момичето й скимне, че мноооооого го обича, по-вероятно е да е отчаян опит да го задържи като ego feeder.
Просто статистики бе, мейт.
7 години да не можеш да се наканиш искаш ли един човек или не? И през това време пред очите му тръгваш и късаш с най-различни?
Това просто е жалко, а и момичетата не функционираме така. Или те харесваме, или не те харесваме.
Кажи ми, моля те, на теб трябват ли ти 7 години, за да разбереш искаш ли да си с някого?
Това момче не трябва да си губи времето повече. Унизително е да въртиш 7 години човек на пръстта си и да не го освободиш, ако не смяташ да си с него. А това дали искаш да си с някого или не, мисля че вече го изяснихме, че е проста аритметика - искаш ли го (да) или не го искаш (не).
Навсякъде, където има чудене и колебаене, отговорът автоматично е "не". Тая логика не ме е предавала 21 години
Да не говорим че в риъл лайф не съм виждала истории като неговите да завършват добре. Някой чуди ли се дали иска да е с теб, отписвай го просто. Simple as that!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride