Последната ми връзка продължи шест месеца, до преди около месец, та знам за какво се използва . Нямаше смисъл да продължаваме, щото нещата не се получаваха.
Как да опиша това чувство, което имам... може да звучи малко грубо, като сравнение, но представете си, че много ви се яде киви примерно обаче по една или друга причина не можете да ядете киви, а то расте в съседния двор и като го видите това киви пак ви се прияжда, пък още повече, като видите как някой друг яде киви, нищо че вие през това време си ядете ябълки, примерно. Псайколъджи! Отклоняваме се от въпроса. Казах ви, че вече нямам намерение да я печеля, а как да се отърва от парещата ревност, която изпитвам, като мина покрай тях и видя колата на нейния приятел, примерно. Трябва ли да прекъсна всякакви отношения или да не развалям създадените такива и да търся друга алтернатива.
Pre-dead и аз гледам в тази насока, защото вече съм се опитвал да обяснявам преди години и ей го на какво дередже съм. Не я обвинявам бе, хора, като неще - неще, не се и сърдя. Просто искам аз да се отърва от тази необходимост, без да я наранявам нея, пък и без да съжалявам и да ми липсва след време, просто не знам как да "оперирам"