.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Question Харесва ли ме?

Нда предполагам че ви е писнало да четете такива подобни теми ..
    Така .. ще ви разкажа всичко подробно а вие просто искам да ми кажете според вас той дали ме харесва.
    В ново училище съм .. нов клас и така
    Има едно момче от класа ми .. с едни прекрасни кафяви очи,черна коса,строен,висок .. просто перфектен (според мен де всеки си има мнение).
    От началото на годината седях зад него .. (седя с една моя приятелка от миналото ми училище) той ми взимаше нещата от чина (примерно учебник,химикалка или нещо такова) по някой път взимаше и на приятелката ми .. По някой път като се разминем в класната стая или в коридора той ме удря с рамото или по някакъв начин гледа да ме удари/докосне .. но на няколко пъти така прави и на момичето с което седя на един чин .. обаче от близо 3 месеца седя на другата редица на последния чин .. доста пъти съм забелязвала че ме гледа .. много пъти погледите ни се засичаха и той не всеки път отмяташе поглед .. По някой път той и приятелят му ме замерят по време на час с хартишки или нещо подобно .. на няколко пъти ми се усмихна докато ме гледаше .. но ние изобщо не си говорим .. не знам защо .. сигурно защото и двамата сме много срамежливи .. на няколко пъти един негов приятел ме пита дали го харесвам (естествено аз не му отговарях) .. по някой път през междучасието като види че го гледам започва да бие приятеля си (една приятелка ми каза че нарочно прави така за да видя колко е силен или нещо подобно абе да се прай на интересен) .. забелязах че постоянно гледа да е около мен .. в общи линии е това .. съжалявам за правописните грешки и повторенията Благодаря ви за отделеното време
    Последно редактирано от puprleunicorn : 02-22-2015 на 20:04

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Детска работа, но да, има симпатии към теб.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Харесва те. ^_________^

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от puprleunicorn Виж мнението
    по някой път през междучасието като види че го гледам започва да бие приятеля си
    лол ахахах
    сори, мноо смешно ми стана като си го представя тва колко абсурдно е ХД

/ново училище нов клас, предполагам сте 8ми клас, на 14-15 сте, не на 9 :С

"Бия та шот та обичам" общо взето.
    И ние сме се държали така... в началното училище

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от puprleunicorn Виж мнението
    по някой път през междучасието като види че го гледам започва да бие приятеля си (една приятелка ми каза че нарочно прави така за да видя колко е силен или нещо подобно абе да се прай на интересен)
    so much for bro's before ho's...

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Еми харесва те ,то това е очевидно.Ясно е че като сте по малки се срамувате,ама ако почнеш да му говориш няма да е зле може да постигнеш по голям успех от погледите,докато не се е отказал и не си е харесал друга.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Blab
    ох)))))
    толкова е красиво това))
    цялата чуденка, търсенето на знаци, колебанията, съмненията, трепетът.
    и всичко винаги е в малките неща, в недоизказаностите, в паузите (после как да не обичам Чехов)).
    това е красотата на любовта, наслаждавай й се и не се чуди/умувай какво да правиш, че да има после.
    като те прочетох, всъщност осъзнах, че всъщност това е есенцията, (док)а(то) любовта е като да си подавате перце с дъх - нужно е и двамата да дишате, както и да оставяте (макар и минимално) разстояние помежду си, за да може да полети това перце.)) (да, да, много съм метафорична днес, знам:Д) та, мисълта ми беше - да не бързаш да излизаш от тази прекрасна фаза на любовта, наслаждавай й се!)

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Aww, колко е сладко това,което ти е оправило деня да е ,че някой те е замерял с хартишки или ти е вкарал едно рамо в коридора. :Д Чак ми липсва сега като си го спомня ;D
    Да, според мен също има някакъв интерес към теб.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на RapExotic
    Харесва те, но е недорасъл умствено за да ти го покаже. А ти?

Супер фен Аватара на chupachups
    Търси ти вниманието, очевадно е. Отиваш и го заговаряш. Това е. Няма какво да го мислиш толкова, в крайна сметка нищо не губиш

Повече от фен Аватара на Challenger
    Какви сте мънички и сладичкииии! <3 <3 <3 Де да беше така и при мен...

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    Какви сте мънички и сладичкииии! <3 <3 <3 Де да беше така и при мен...

mimety1762
    Guest
    100% те харесва ... колко сладко успех дано стане нещо между вас

soooosweet
    Guest
    Харесва те

theamazingworld
    Guest
    Щом се закача с теб,заглежда те .... очевидно е че те харесва .... радвай се докато го имаш този миг в който се чудиш "ох той дали ме харесва" и тем подобни тогава е най-хубаво ... особено като разбереш че те харесва и ходите то тогава става по безинтерестно да се чудиш всеки ден и да трепериш дали ще те зареже заради нещо или каква грешка ще направиш или нещо подобно ... иначе те харесва

Определено си му интересна и има някакви симпатии.

Благодаря ви на всички за мнението ви <3

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си