- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче да иска секс повече от момче?!
Хаха, Ина. :Д
Бтв М****, пикът на сексуалността на една жена не е в пубертетските години. :Д
Права си, но на 14-18 г. момичето все още не е обрулено от вихрушката на живота, то все още активно се учи, допуска грешки, учи се от тях, ... и е под влияние на бушуващи хормони. Всичко изброено не е предпоставка за дълга връзка, която е лишена от нужното количество секс (тук следва да се спомене, че има различни момичета, с различни потребности - някои са по-малко сексуално активни, други - не).
По отношение на активността на жените - както казах права си. Достатъчно ми е да слушам колегата в работата, който е 50+ годишен и неговите истории как боцка своите наборки. И постоянно ми повтаря, че няма по-ебливо същество от жена на 50+ години, защото прави секс като за последно. В допълнение ми изтъква аргументи, че не е необходимо да я пазиш - "хвърляш където свариш". Е, да, ама все още не съм геронтофил, така че му пускам историите от едното ухо към другото...
Та така - Naive, идея си нямаш колко похотлива може би е майка ти и/или баба ти...![]()
Последно редактирано от M**** : 02-24-2015 на 19:26
Залагам си апендикса, че проблема на момчето е на хормонална основа.
Единия ще помпи малко вода, няма да стане![]()
Не виждам нищо лоши в това да ти се прави секс няма какво да го мислиш толкова
Има момчета, които са настроени много романтично по отношение на връзките и са по-пасивни, нещо, което аз трудно си обяснявам, ама сигурно е от опита, който имам.
Моя понякога е пасивен и спокоен, а аз съм от тези, които имат нужда от екшън и съм му го казвала много пъти. Кой квото да казва, момичетата обичаме да се чувстваме желани и когато това липсва, колкото и добре да се държат с нас, нещо почва да куца. Предполагам, че и затова си с приятеля си, ако се разбирате, уважавате и всичко останало и може би и затова още не си го оставила/изневерила.
Говори с него. Директно. Той трябва да е наясно, че ти искаш и имаш нужда да се чувстваш желана. Ако не помага... кофти. Или правиш компромис със себе си или си търсиш щастието другаде.
Първоначално написано от antifashionshit
Мечтата на всеки мъж е това , жената да иска повече секс.
Е случва се какво![]()
скачай му здраво на члена ,пипай го нежно с ръце по члена възбудиш ли го няма отърване,еротично бельо ,ходи без гащи ,провокирай го,аз само един език да и пусна в гащите и ще възбудя монахиня!!!!бъди такава и ти,и аз не ми се е правило но като ме налази една мръсница която знае как и къде ,как да не и теглиш един здрав пишок та да миряса
добре бе, апостоле, голем си..
това е напълно нормално, всяка жена иска да прави повече секс и получава повече удоволствие от секса, просто 90% от момчетата са социално ограничени и нормирани, така че не знаят как да си го поискат/как да го получават. Социално са нормирани, че секса е нещо което жената дава за "награда" и затова са по-романтични отколкото сексуални. Не е виновен пича, просто се стреми да не е простак, иначе да те "Джаса" някой е най-лесното нещо![]()
The Spark
Аз имам същия проблем с моя приятел на 19 съм заедно сме от почти 2 години и винаги съм се чувставата не толкова желана. Много пъти сме се карали искам страст искам да съм с него и съм си мислила има ли друга не съм ли добра ?. Обаче просто има и такива хора които са на насторения днес не ми се прави секс мното съм уморен и т.н. Просто трябва да свикнеш винаги във всяка връзка има нещо което куца няма как всичко да е перфектно . Той ми беше казал "не може ли да те боли главата като нормалните жени " хахахахах
Ами до колкото съм чувал момичетата най-вероятно изпитват по-вече удоволствие от секса и го желаят по-вече от момчетата просто отказват да си го признаят или се въздържат заради страх от нещо! Другото, което е винаги чакат момчето да направи първата крачка, ама ако не я направи какво става тогава?
Абе така е, ама по принцип все мъжете се оплакват от тва, че не се чувстват желани, щото я глава, я зъб боли, нали... сещаш се.
То по принцип жените повече ги кефи секса от мъжете![]()
www.fitnesspro.bg
Абе те, че повече го харесват така е, ама за жалост никога не си признават и се правят, че не искат!![]()
Странно, мен като ме боли глава, секса ми действа обезболяващо. :д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тая тема доказва обратното.