.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Хаха, Ина. :Д

Бтв М****, пикът на сексуалността на една жена не е в пубертетските години. :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Хаха, Ина. :Д

Бтв М****, пикът на сексуалността на една жена не е в пубертетските години. :Д
    Права си, но на 14-18 г. момичето все още не е обрулено от вихрушката на живота, то все още активно се учи, допуска грешки, учи се от тях, ... и е под влияние на бушуващи хормони. Всичко изброено не е предпоставка за дълга връзка, която е лишена от нужното количество секс (тук следва да се спомене, че има различни момичета, с различни потребности - някои са по-малко сексуално активни, други - не).

По отношение на активността на жените - както казах права си. Достатъчно ми е да слушам колегата в работата, който е 50+ годишен и неговите истории как боцка своите наборки. И постоянно ми повтаря, че няма по-ебливо същество от жена на 50+ години, защото прави секс като за последно. В допълнение ми изтъква аргументи, че не е необходимо да я пазиш - "хвърляш където свариш". Е, да, ама все още не съм геронтофил, така че му пускам историите от едното ухо към другото...

Та така - Naive, идея си нямаш колко похотлива може би е майка ти и/или баба ти...
    Последно редактирано от M**** : 02-24-2015 на 19:26

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Залагам си апендикса, че проблема на момчето е на хормонална основа.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Заложи си бъбрека и ще ме накараш да му платя изследвания...

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    ахахаха +1
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Единия ще помпи малко вода, няма да стане

Мега фен Аватара на an7raks
    Е, значи ще си останем с догадки...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не виждам нищо лоши в това да ти се прави секс няма какво да го мислиш толкова

Супер фен Аватара на djipsito
    Има момчета, които са настроени много романтично по отношение на връзките и са по-пасивни, нещо, което аз трудно си обяснявам, ама сигурно е от опита, който имам.

Моя понякога е пасивен и спокоен, а аз съм от тези, които имат нужда от екшън и съм му го казвала много пъти. Кой квото да казва, момичетата обичаме да се чувстваме желани и когато това липсва, колкото и добре да се държат с нас, нещо почва да куца. Предполагам, че и затова си с приятеля си, ако се разбирате, уважавате и всичко останало и може би и затова още не си го оставила/изневерила.

Говори с него. Директно. Той трябва да е наясно, че ти искаш и имаш нужда да се чувстваш желана. Ако не помага... кофти. Или правиш компромис със себе си или си търсиш щастието другаде.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Кой квото да казва, момичетата обичаме да се чувстваме желани и когато това липсва, колкото и добре да се държат с нас, нещо почва да куца.
    Е, че то кой не обича да се чувства желан? Момчетата също искат да са желани!

Супер фен Аватара на Юлиян
    Мечтата на всеки мъж е това , жената да иска повече секс.

Е случва се какво

скачай му здраво на члена ,пипай го нежно с ръце по члена възбудиш ли го няма отърване,еротично бельо ,ходи без гащи ,провокирай го,аз само един език да и пусна в гащите и ще възбудя монахиня!!!!бъди такава и ти,и аз не ми се е правило но като ме налази една мръсница която знае как и къде ,как да не и теглиш един здрав пишок та да миряса

добре бе, апостоле, голем си..
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    това е напълно нормално, всяка жена иска да прави повече секс и получава повече удоволствие от секса, просто 90% от момчетата са социално ограничени и нормирани, така че не знаят как да си го поискат/как да го получават. Социално са нормирани, че секса е нещо което жената дава за "награда" и затова са по-романтични отколкото сексуални. Не е виновен пича, просто се стреми да не е простак, иначе да те "Джаса" някой е най-лесното нещо
    The Spark

Аз имам същия проблем с моя приятел на 19 съм заедно сме от почти 2 години и винаги съм се чувставата не толкова желана. Много пъти сме се карали искам страст искам да съм с него и съм си мислила има ли друга не съм ли добра ?. Обаче просто има и такива хора които са на насторения днес не ми се прави секс мното съм уморен и т.н. Просто трябва да свикнеш винаги във всяка връзка има нещо което куца няма как всичко да е перфектно . Той ми беше казал "не може ли да те боли главата като нормалните жени " хахахахах

Ами до колкото съм чувал момичетата най-вероятно изпитват по-вече удоволствие от секса и го желаят по-вече от момчетата просто отказват да си го признаят или се въздържат заради страх от нещо! Другото, което е винаги чакат момчето да направи първата крачка, ама ако не я направи какво става тогава?

Фен
    Град
    near the water
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ами до колкото съм чувал момичетата най-вероятно изпитват по-вече удоволствие от секса и го желаят по-вече от момчетата просто отказват да си го признаят или се въздържат заради страх от нещо! Другото, което е винаги чакат момчето да направи първата крачка, ама ако не я направи какво става тогава?
    Това е факт, че жените изпитват повече удоволствие от секса. Липсата му на нас ни се отразява много повече, заради пустите хормони

Абе така е, ама по принцип все мъжете се оплакват от тва, че не се чувстват желани, щото я глава, я зъб боли, нали... сещаш се.

То по принцип жените повече ги кефи секса от мъжете

www.fitnesspro.bg

Абе те, че повече го харесват така е, ама за жалост никога не си признават и се правят, че не искат!

Мега фен Аватара на tori
    Странно, мен като ме боли глава, секса ми действа обезболяващо. :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Странно, мен като ме боли глава, секса ми действа обезболяващо. :д
    Особено пък ако преди това е имало и масаж от силни мъжки ръчички

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Тая тема доказва обратното.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Тая тема доказва обратното.
    Има нещо такова, макар че гледам да избягвам генерализациите на тема кой пол е по-настървен .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си