Здравейте. Аз съм момиче на 18 и имам проблем с сегашния ми приятел. Имала съм точно двама приятеля през живота си, първия ми и този в момента и само с тях съм правила секс. Става въпрос че с първия ми приятел правихме секс почти всеки ден и бях свикнала така а с сегашния ми приятел нещата са коренно различни като правили сме секс най-много 20 пъти да речем а ходим от много време. Въпроса е че аз си умирам да правя секс това ми харесва и най ми харесва това че е с момче което харесвам и обичам. Когато го питам за секс и понякога се съгласява понякога не а аз искам нон стоп да правим секс и не знам какво да направя. Тук никой не ме познава така че ще си позволя да кажа има доста момчета които ме харесват и са ми предлагали не съм някаква грозна дори тренирам от години насам имам хубаво тяло, повтарям никога не бих казала това, защото знам как звучи,просто тук никой не ме познава и си го позволявам именно заради това. И въпреки че много момчета ме искат дори и само за секс и сегашния ми приятел го вижда, все пак не правим секс много и започва да ми омръзва. Доста пъти сме говорили за това. Въпроса е че не искам друго момче защото ако изключим това връзката ни наистина е уникална но сякаш не се чувствам желана. Когато сме го правили е било хубаво, тогава сякаш ме иска и го показва, но в другото време не е така. Може би съм свикнала от предишната ми връзка защото там където ни паднеше правихме секс, а сега не е така и не знам как да го променя вече.