- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче да иска секс повече от момче?!
Хора, какво дебатирате тая тема толкУ мно'о???
То всичко е ясно - тая връзка няма да я бъде дълго. Не прочетохте ли първото изречение?
За сериозна връзка може да се говори, когато момичето е на/над 22 г. - до тази възраст гърлите са с чувства от днес до утре. Същото важи и за момците...
Хайде пак общия знаменател. Не казвам, че настощата ми връзка ще е вечна, отдавна не мисля за всяка връзка като за последна, като цяло отдавна не мисля за подобни неща. Каквото се случи, такова. Но сме заедно вече две години. Преди това имам връзка година и половина. А преди нея още една година и половина. Пък преди нея пак една, която си беше и тя година и половина. Сега съм на 18 (почти 19), винаги съм приемала връзките ми за сериозни и винаги са били трайни, както и чувствата ми, независимо на какво ниво са били те. Никога съм нямала връзки за по седмица-две и да скъсаме. И никога не съм оставала дълго време без гадже. :Д
//офтопик
теб и боряна отдавна съм ви отписала от тийн :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Виж, винаги има изключения от общото правило.
бтв: а ти от кога си почнала с връзките? Не че нещо, но 19 г. - 2 - 1,5 - 1,5 - 1,5 = 12,5 г.? И би ли споделила как толкова лесно скачаш от продължителна връзка в друга продължителна връзка? Аз си го обяснявам единствено с това, че от посочените 1,5 г. на връзка - 1 г. си изкарвате на пълен кеф, а останалата половин година се опитвате да спасите връзката с цената на много усилия и накрая пуф - край.
Не че искам да те орисвам - ама съм 90% убеден, че до една година на друг ще се обясняваш във вечна любов, а настоящия ще е преминал в графата "бивши (гадове)".Дано да греша и да ме обориш след година. ;)