- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче да иска секс повече от момче?!
an7raks, имам чувството, че грам не можеш да вникваш в написаното...
Правилно чувство имаш...
Не мога да вникна как може да ти пука чак толкова много за мнението на родителите й, че да не можеш да си го избиеш от главата дори, когато разсъбличаш момичето си...
Психиката на различните хора е... различна. То е ясно, че щом някой има проблем с еректилната дисфункция, нещо е сбъркано - я физически, я психически. Не виждам какво толкова учудващо има в това. И тук не говорим да си мисли постянно: Омг, те не ме одобряват, не ме одобряват, не ме одобряват, докато я съблича. На едно друго ниво е, на такова, че дори и той самия най-вероятно не може да разбере къде точно е проблемът.
Нещо и ти не си ме разбрала... Това със "сбърканото" беше ебавка/до някъде/ и то не с хората, които имат тоя проблем. Разбирам, че може на подсъзнателно ниво да се притеснява примерно от тялото си или, че не й е достатъчен в някакъв смисъл, или от някакви такива минали случки като тази, за която каза номномном... Не разбирам специално родителите й какво общо могат да имат по какъвто и да е начин с подобен проблем...
Ако техните не го харесват, защото не е достатъчно заможен или от добро семейство, и го показват, и я навиват тя да го остави, или критикуват избора й, то и двамата могат да бъдат афектирани, и момчето би могло да започне да се самоподценява , щото знае в очите на родителите й , че не достатъчен, пък представи си тя ги слуша.
И такива животни съм срещала, слава богу, че не съм била в първо лице в такъв случай.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хора, какво дебатирате тая тема толкУ мно'о???
То всичко е ясно - тая връзка няма да я бъде дълго. Не прочетохте ли първото изречение?
За сериозна връзка може да се говори, когато момичето е на/над 22 г. - до тази възраст гърлите са с чувства от днес до утре. Същото важи и за момците...
Хайде пак общия знаменател. Не казвам, че настощата ми връзка ще е вечна, отдавна не мисля за всяка връзка като за последна, като цяло отдавна не мисля за подобни неща. Каквото се случи, такова. Но сме заедно вече две години. Преди това имам връзка година и половина. А преди нея още една година и половина. Пък преди нея пак една, която си беше и тя година и половина. Сега съм на 18 (почти 19), винаги съм приемала връзките ми за сериозни и винаги са били трайни, както и чувствата ми, независимо на какво ниво са били те. Никога съм нямала връзки за по седмица-две и да скъсаме. И никога не съм оставала дълго време без гадже. :Д
//офтопик
теб и боряна отдавна съм ви отписала от тийн :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Виж, винаги има изключения от общото правило.
бтв: а ти от кога си почнала с връзките? Не че нещо, но 19 г. - 2 - 1,5 - 1,5 - 1,5 = 12,5 г.? И би ли споделила как толкова лесно скачаш от продължителна връзка в друга продължителна връзка? Аз си го обяснявам единствено с това, че от посочените 1,5 г. на връзка - 1 г. си изкарвате на пълен кеф, а останалата половин година се опитвате да спасите връзката с цената на много усилия и накрая пуф - край.
Не че искам да те орисвам - ама съм 90% убеден, че до една година на друг ще се обясняваш във вечна любов, а настоящия ще е преминал в графата "бивши (гадове)".Дано да греша и да ме обориш след година. ;)
На 11-12 запчонах. Имало е паузи между връзките, от месец до три, но аз това не го намирам за дълго време. Иначе само предната ми връзка беше такава със "спасяване на положението".Обаче тогава ми беше и най-голямата пауза от гаджета - от октомври до края на януари, просто имах нужда да съм без гадже, не че ближех рани толкова, занимавах се и с други момчета през това време, обаче не ги намирах достойни за гаджета, просто бяха секс и ме привличаха сексуално. Друго, обикновено мъжете ме харесват, така че излизайки от връзка, все имам кандидати и все някой от тях ми допада, а при мен момче с друго момче най-лесно се преживява, просто когато друг ми завърти главата, не успявам да мисля за предния. Сега като се замисля сигурно това бързо преминаване в нова връзка се дължи и на това, че досега винаги връзките ми са приключвали по мое желание и никога не е било след нещо драматично като изневяра и т.н. След края на всяка една връзка ми ставаше все по-лесно да приемам нещата такива, каквито са и да не се жалвам много, много, така или иначе всичко е преходно - това ще мине, ще дойдат по-добри времена, просто трябва да работя за тях, не да си ги чакам, ей така.
Бтв не приемам бившите си за "гадове", общо взето с всички сме в прекрасни отношения, те са ми уроците, уважавам ги. :д
И да искаш, не можеш да ме орисаш. Каквото трябва да се случи, ще се случи, аз и сега не се обяснявам във вечна любов, обяснявам се в любов - такава, каквато е в момента и каквато искам да бъде занапред, със ясното съзнание, че нещата могат да тръгнат в коренно различна посока, нормални неща са това. Но един съвет - не изказвай на глас подобни убеждения, не звучат добре, а и не са подплатени със смисъл.
Само не разбрах какви убеждения съм изказал, които не звучат добре и не са подплатени със смисъл?
Добре, ще го запомня - след година ще те питам дали все още си с настоящото си гадже.
Просто ми е интересно какво ще ми отговориш, ако вече си с друг. (:
По отношение на "бивши (гадове)" - моля те, обърни внимание на скобите, които го играят възможно допълнение към "бивши", т.е. може да са само "бивши", но може и да са "бивши гадове".
А, за гадове не съм казала, че генерализираш, просто реших да си споделя, че сме в добри отношения. :Д
Ми ще ти отговоря, че сме се разделили и сме с друг, какво да ти отговоря, хаха. :Д
Ееей, надувке! :*
Тоз горе със звездичките в никнейма - очаквам формулата, според която ги изведе тия 22 години.
Щото съм на 20, във връзка съм от почти 8 месеца, предишната ми връзка продължи 2 години и 7 месецаНа примависта се сещам за две познати на 20г. с връзки от по 4 години.
Доста ставаме изключенията нещо..![]()
Отговорът е прост - просто около 22 г. момичетата вече са поприключили с университета (говоря за бакалавърска степен), почнали са по-сериозна работа и вече са поочукани в живота - буквално и преносно.
Пишеш ми, че се сещаш за две твои познати с 4 г. връзки, които са на по 20 г. - а би ли споделила колко още други момичета на по 20 г. познаваш, които не са с връзки от по 2 г. и нагоре?
И най-най-важното - което е същината на настоящата тема - сексът. На 22 г. момичетата са къде-къде по-улегнали. Хормоните им не бушуват, както когато са на 14-18 г. Склонен съм да вярвам, че едно 22 г. момиче е по-склонно да допуска компромиси в честотата и редовността на сексуалните взаимоотношения от една пубертетка. Но не съм момиче - така че ти ще трябва да ми кажеш (след около 2 г.) това мое предположение дали е вярно или не. (:
Едва ли дори и на 30 години ще допускам компромиси в честотата и качеството на секса, това е до разбиране по-скоро.
Хаха, Ина. :Д
Бтв М****, пикът на сексуалността на една жена не е в пубертетските години. :Д