На 11-12 запчонах. Имало е паузи между връзките, от месец до три, но аз това не го намирам за дълго време. Иначе само предната ми връзка беше такава със "спасяване на положението".

Обаче тогава ми беше и най-голямата пауза от гаджета - от октомври до края на януари, просто имах нужда да съм без гадже, не че ближех рани толкова, занимавах се и с други момчета през това време, обаче не ги намирах достойни за гаджета, просто бяха секс и ме привличаха сексуално. Друго, обикновено мъжете ме харесват, така че излизайки от връзка, все имам кандидати и все някой от тях ми допада, а при мен момче с друго момче най-лесно се преживява, просто когато друг ми завърти главата, не успявам да мисля за предния. Сега като се замисля сигурно това бързо преминаване в нова връзка се дължи и на това, че досега винаги връзките ми са приключвали по мое желание и никога не е било след нещо драматично като изневяра и т.н. След края на всяка една връзка ми ставаше все по-лесно да приемам нещата такива, каквито са и да не се жалвам много, много, така или иначе всичко е преходно - това ще мине, ще дойдат по-добри времена, просто трябва да работя за тях, не да си ги чакам, ей така.