.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Неодобрението на родителите й също.
    Той, ако дори на подсъзнателно ниво си мисли за родителите й по време на секс или докато я съблича, то има нещо много сбъркано в цялата картинка..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    an7raks, имам чувството, че грам не можеш да вникваш в написаното...

Правилно чувство имаш...
    Не мога да вникна как може да ти пука чак толкова много за мнението на родителите й, че да не можеш да си го избиеш от главата дори, когато разсъбличаш момичето си...

Град
    София
    Психиката на различните хора е... различна. То е ясно, че щом някой има проблем с еректилната дисфункция, нещо е сбъркано - я физически, я психически. Не виждам какво толкова учудващо има в това. И тук не говорим да си мисли постянно: Омг, те не ме одобряват, не ме одобряват, не ме одобряват, докато я съблича. На едно друго ниво е, на такова, че дори и той самия най-вероятно не може да разбере къде точно е проблемът.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Като цитираш нещо, цитирай източниците, не че нещо. И сама можех да си отворя Уикипедия.
    Това е факт, да, но не изключва проблемите, които лежат на психическа основа.

Може и сутрин, да, както е удобно на двойката. За мен, примерно, не би било ок. Ако ходя на работа от 8-9, ще трябва да ставам час по-рано от обикновеното, за да се разсъня и да съм в кондиция. Мразя да правя секс докато ми се спи. :Д
    Извинявам се, но ако го бях обяснил с мой думи, щеше да е от 1283182381 изречения, като риска да те объркам е на 95%

Може пък да има нужда, първо да заредят неговите батерии, после той да зарежда нейните...

Психиката на различните хора е... различна. То е ясно, че щом някой има проблем с еректилната дисфункция, нещо е сбъркано - я физически, я психически. Не виждам какво толкова учудващо има в това. И тук не говорим да си мисли постянно: Омг, те не ме одобряват, не ме одобряват, не ме одобряват, докато я съблича. На едно друго ниво е, на такова, че дори и той самия най-вероятно не може да разбере къде точно е проблемът.
    Нещо и ти не си ме разбрала... Това със "сбърканото" беше ебавка/до някъде/ и то не с хората, които имат тоя проблем. Разбирам, че може на подсъзнателно ниво да се притеснява примерно от тялото си или, че не й е достатъчен в някакъв смисъл, или от някакви такива минали случки като тази, за която каза номномном... Не разбирам специално родителите й какво общо могат да имат по какъвто и да е начин с подобен проблем...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако техните не го харесват, защото не е достатъчно заможен или от добро семейство, и го показват, и я навиват тя да го остави, или критикуват избора й, то и двамата могат да бъдат афектирани, и момчето би могло да започне да се самоподценява , щото знае в очите на родителите й , че не достатъчен, пък представи си тя ги слуша.
    И такива животни съм срещала, слава богу, че не съм била в първо лице в такъв случай.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от letmefeelyourlove Виж мнението
    Здравейте. Аз съм момиче на 18 и ....
    Хора, какво дебатирате тая тема толкУ мно'о???
    То всичко е ясно - тая връзка няма да я бъде дълго. Не прочетохте ли първото изречение?

За сериозна връзка може да се говори, когато момичето е на/над 22 г. - до тази възраст гърлите са с чувства от днес до утре. Същото важи и за момците...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    момчето би могло да започне да се самоподценява , щото знае в очите на родителите й , че не достатъчен, пък представи си тя ги слуша.
    В това има някакъв смисъл, да...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    За сериозна връзка може да се говори, когато момичето е на/над 22 г. - до тази възраст гърлите са с чувства от днес до утре. Същото важи и за момците...
    Хайде пак общия знаменател. Не казвам, че настощата ми връзка ще е вечна, отдавна не мисля за всяка връзка като за последна, като цяло отдавна не мисля за подобни неща. Каквото се случи, такова. Но сме заедно вече две години. Преди това имам връзка година и половина. А преди нея още една година и половина. Пък преди нея пак една, която си беше и тя година и половина. Сега съм на 18 (почти 19), винаги съм приемала връзките ми за сериозни и винаги са били трайни, както и чувствата ми, независимо на какво ниво са били те. Никога съм нямала връзки за по седмица-две и да скъсаме. И никога не съм оставала дълго време без гадже. :Д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    //офтопик
    теб и боряна отдавна съм ви отписала от тийн :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Всъщност до голяма степен да. Сексуално задоволената и ощастливявана жена, мисля, е много по-малко раздразнителна и изнервена, не е гневна, че партньора не може да я задоволи, т.е. едва ли ще се хваща за такива битовизми, освен ако не е в ПМС. :д
    Еми времето е достатъчно, за да си задоволиш жената. :Д

Някой си проси кафето, ми се струва.

Град
    София
    Ние сме лелки.

Супер фен
    Хайде пак общия знаменател. Не казвам, че настощата ми връзка ще е вечна, отдавна не мисля за всяка връзка като за последна, като цяло отдавна не мисля за подобни неща. Каквото се случи, такова. Но сме заедно вече две години. Преди това имам връзка година и половина. А преди нея още една година и половина. Пък преди нея пак една, която си беше и тя година и половина. Сега съм на 18 (почти 19), винаги съм приемала връзките ми за сериозни и винаги са били трайни, както и чувствата ми, независимо на какво ниво са били те. Никога съм нямала връзки за по седмица-две и да скъсаме. И никога не съм оставала дълго време без гадже. :Д
    Виж, винаги има изключения от общото правило.
    бтв: а ти от кога си почнала с връзките? Не че нещо, но 19 г. - 2 - 1,5 - 1,5 - 1,5 = 12,5 г.? И би ли споделила как толкова лесно скачаш от продължителна връзка в друга продължителна връзка? Аз си го обяснявам единствено с това, че от посочените 1,5 г. на връзка - 1 г. си изкарвате на пълен кеф, а останалата половин година се опитвате да спасите връзката с цената на много усилия и накрая пуф - край.

Не че искам да те орисвам - ама съм 90% убеден, че до една година на друг ще се обясняваш във вечна любов, а настоящия ще е преминал в графата "бивши (гадове)". Дано да греша и да ме обориш след година. ;)

Град
    София
    На 11-12 запчонах. Имало е паузи между връзките, от месец до три, но аз това не го намирам за дълго време. Иначе само предната ми връзка беше такава със "спасяване на положението". Обаче тогава ми беше и най-голямата пауза от гаджета - от октомври до края на януари, просто имах нужда да съм без гадже, не че ближех рани толкова, занимавах се и с други момчета през това време, обаче не ги намирах достойни за гаджета, просто бяха секс и ме привличаха сексуално. Друго, обикновено мъжете ме харесват, така че излизайки от връзка, все имам кандидати и все някой от тях ми допада, а при мен момче с друго момче най-лесно се преживява, просто когато друг ми завърти главата, не успявам да мисля за предния. Сега като се замисля сигурно това бързо преминаване в нова връзка се дължи и на това, че досега винаги връзките ми са приключвали по мое желание и никога не е било след нещо драматично като изневяра и т.н. След края на всяка една връзка ми ставаше все по-лесно да приемам нещата такива, каквито са и да не се жалвам много, много, така или иначе всичко е преходно - това ще мине, ще дойдат по-добри времена, просто трябва да работя за тях, не да си ги чакам, ей така.
    Бтв не приемам бившите си за "гадове", общо взето с всички сме в прекрасни отношения, те са ми уроците, уважавам ги. :д

И да искаш, не можеш да ме орисаш. Каквото трябва да се случи, ще се случи, аз и сега не се обяснявам във вечна любов, обяснявам се в любов - такава, каквато е в момента и каквато искам да бъде занапред, със ясното съзнание, че нещата могат да тръгнат в коренно различна посока, нормални неща са това. Но един съвет - не изказвай на глас подобни убеждения, не звучат добре, а и не са подплатени със смисъл.

Супер фен
    Само не разбрах какви убеждения съм изказал, които не звучат добре и не са подплатени със смисъл?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Не че искам да те орисвам - ама съм 90% убеден, че до една година на друг ще се обясняваш във вечна любов, а настоящия ще е преминал в графата "бивши (гадове)". Дано да греша и да ме обориш след година. ;)
    такива

Супер фен
    Добре, ще го запомня - след година ще те питам дали все още си с настоящото си гадже.

Просто ми е интересно какво ще ми отговориш, ако вече си с друг. (:

По отношение на "бивши (гадове)" - моля те, обърни внимание на скобите, които го играят възможно допълнение към "бивши", т.е. може да са само "бивши", но може и да са "бивши гадове".

Град
    София
    А, за гадове не съм казала, че генерализираш, просто реших да си споделя, че сме в добри отношения. :Д
    Ми ще ти отговоря, че сме се разделили и сме с друг, какво да ти отговоря, хаха. :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Това значи ли, че с достатъчно секс може да се изкупуват грехове като хвърляне на чорапи на пода и разхвърляни дрехи?
    Ей, ш' се сетите, бе!

anonymous708973
    Guest
    На 11-12 запчонах. Имало е паузи между връзките, от месец до три, но аз това не го намирам за дълго време. Иначе само предната ми връзка беше такава със "спасяване на положението". Обаче тогава ми беше и най-голямата пауза от гаджета - от октомври до края на януари, просто имах нужда да съм без гадже, не че ближех рани толкова, занимавах се и с други момчета през това време, обаче не ги намирах достойни за гаджета, просто бяха секс и ме привличаха сексуално. Друго, обикновено мъжете ме харесват, така че излизайки от връзка, все имам кандидати и все някой от тях ми допада, а при мен момче с друго момче най-лесно се преживява, просто когато друг ми завърти главата, не успявам да мисля за предния. Сега като се замисля сигурно това бързо преминаване в нова връзка се дължи и на това, че досега винаги връзките ми са приключвали по мое желание и никога не е било след нещо драматично като изневяра и т.н. След края на всяка една връзка ми ставаше все по-лесно да приемам нещата такива, каквито са и да не се жалвам много, много, така или иначе всичко е преходно - това ще мине, ще дойдат по-добри времена, просто трябва да работя за тях, не да си ги чакам, ей така.
    Ееей, надувке! :*

Тоз горе със звездичките в никнейма - очаквам формулата, според която ги изведе тия 22 години.
    Щото съм на 20, във връзка съм от почти 8 месеца, предишната ми връзка продължи 2 години и 7 месеца На примависта се сещам за две познати на 20г. с връзки от по 4 години.
    Доста ставаме изключенията нещо..

Супер фен
    Отговорът е прост - просто около 22 г. момичетата вече са поприключили с университета (говоря за бакалавърска степен), почнали са по-сериозна работа и вече са поочукани в живота - буквално и преносно.
    Пишеш ми, че се сещаш за две твои познати с 4 г. връзки, които са на по 20 г. - а би ли споделила колко още други момичета на по 20 г. познаваш, които не са с връзки от по 2 г. и нагоре?

Супер фен
    И най-най-важното - което е същината на настоящата тема - сексът. На 22 г. момичетата са къде-къде по-улегнали. Хормоните им не бушуват, както когато са на 14-18 г. Склонен съм да вярвам, че едно 22 г. момиче е по-склонно да допуска компромиси в честотата и редовността на сексуалните взаимоотношения от една пубертетка. Но не съм момиче - така че ти ще трябва да ми кажеш (след около 2 г.) това мое предположение дали е вярно или не. (:

Мега фен Аватара на tori
    Едва ли дори и на 30 години ще допускам компромиси в честотата и качеството на секса, това е до разбиране по-скоро.

Град
    София
    Хаха, Ина. :Д

Бтв М****, пикът на сексуалността на една жена не е в пубертетските години. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си