01. Как се казваш? - Симона
02. Кои са никовете, които използваш? - Monny Monsterr
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? - Харесвам и двете. Ника ми е комбинация от името ми в кратък вариант и напитката Монстър Енерджи.
04. На колко години си? - 19.
05. Коя зодия си? - Дева.
06. Какво е твоето хоби? - Да спя (рисувам, понякога пиша).
07. Кой е любимият ти филм? - Нямам, но имам любим сериал - "Зловеща семейна история".
08. Имаш ли брат или сестра? - Имам брат.
09. Имаш ли домашен любимец? - Не, но искам.
10. Какъв е юбимият ти цвят? - Черно.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? - Рисуване и философия.
12. В кой град живееш? - Благоевград.
13. Какво мислиш за приятелството? - То съществува, но аз не съм го намерила.
14. А за любовта? Защо? - Тя съществува и съм я намерила.
15. Какво според теб е животът? - Щастие. Ако не си щастлив и не си себе си ти не живееш, а просто съществуваш.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? - Нямам смъртен враг, но и да имах нямаше да му/и дам да ме целуне. Ако все пак понякаква случайност го направи ще получи шамар.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? - Обичам определени предмети и се радвам, че съм с някои хора.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? - Единствените писма които пиша са вид подаръци за любимия. Пиша ги спонтанно и понякога ги пазя за повод. Пиша ги защото е много по-рразлично и хубаво да получиш хартиено писмо, отколкото съобщение (например).
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? - Не знам... не се сещам.
20. От кой отбор си? - От никой.
21. Мислиш ли,че бог съществува? - Не точно.
22. В какво/кого вярваш? - Вярвам в себе си, в мечтите, в магии, чудеса, извънземни и др.
23. Каква музика слушаш? - Предимно метъл.
24. Обичаш ли да мечтаеш? - Да.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? - Абсолютно!
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? - Страх ме е от хлебарки защото са гнусни и страшни.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? - Донякъде. Смятам родителите си за добри, но ще се опитвам да не повтарям неща, които съм запомнила с нещо лошо или лош пример.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? - Възрастните са твърде скучни. Децата могат да ни научйт на много повече, отколкото си мислим.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? - Разбирам се с всички.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? - Аз съм влюбена и обичам. Признавам го открито.
31. Твоето мото? - Всичко е възможно.
32. Би ли сменил пола си? Защо? - Харесвам си пола. Но причините поради които бих го сменила са че мъжете нямат цикъл и работодателите плащат повече на мъжете отколкото на жените за една и съща работа (това е по статистика).
33. Обичаш ли животните и малките деца? - Предпочитам животни, но и с децата се разбирам.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? - Не мога е не желая да съм неестествена пред човек, когото обичам.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? - Да, често съм аутсайдер в компании.
36. Къде най-често може да те срещне човек? - Вкъщи или в училище. Когато съм свободна - по центъра в някое кафе или на гости у приятеля ми.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? - Да, често се замислям. За мен смисъла е да бъда себе си, да бъда щастлива и да постигна мечтите си.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? - По скоро общувам с отделни хора.
39. Какъв не искаш да бъдеш? - Нечестна и нетолерантна.
40. Какво те вбесява най-много? - Дискриминацията и налагането на мнение.
41. Идеалист ли си? - Да.
42. Какви хора харесваш? - Забавни, за да компенсират моята "скучност".
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? - Няма идеален човек. Всеки е уникален със своите малки надостатъци.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? - Не. Поддавам се на внушения когато аз искам или съм объркана.
45. Завиждаш ли на някого? - Да.
46. Расист ли си? - Не.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? - Пилешки хапки, картофено пюре, шоколад.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? - Не мразя. Това е загуба на нерви.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? - Игнорирам ги.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? - Понякога се случва, но винаги се усещам като го правя. Не обичам да подражавам защото така губя себе си.
51. Коя е любимата ти държава? - България.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? - Била съм само в Гърция, но нещо не ми хареса.
53. Можеш ли да пазиш тайна? - Да.
54. Какво значи според теб търпение? - Да изслушаш 1 чалга песен без да се оплакваш.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? - Може да се каже и се опитвам да се боря с това.
56. А мания за величие? - Не. По скоро понякога ми се иска да имам много пари.
57. Искрен ли си с хората? - Да, до толкова, че да де ги нараня или да не правя интриги.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? - Бих се опитала да предотвратя комплексите си. Боря се с тях, но никога не ги разкривам.
59. Смяташ ли, че те подценяват? - Понякога.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? - Понякога.
61. Често ли грешиш в преценките си? - Понякога.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? - Всички знаем някакви малки тайни, които другите не зпаят.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. - Щом никой не ги знае си има причина за това.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? - Бих му/и казала, че това е негов/неин проблем и няма да обръщам внимание на този човек.
65. Какво мислиш за утрешния ден? - Че ще бъде по-хубав от днешния.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? - Смотани хора, които не се усещат колко дразнят другите.
67. Какво според теб е лъжата? - Лъжа.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? - Бих искала да имам и стари и нови приятели.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? - Човек винаги търси доброто, но хората притежават и двете.
70. Би ли сменил родителите си? - Не.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? - Ако знам, че не трябва няма да му го кажа.
72. Някога бил ли си истински нещастен? - Да.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? - Пробвала съм, но не пуша. Цигарите са с гаден вкус, мирис, вредни са и са загуба на пари.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? - Алкохол в нормални количества е полезно. Наркотиците водят до разрушителни и необратими ефекти. Но подкрепям използването им в медицината.
75. Какво мислиш за противополжния пол? - Нищо.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? - Ще се разделим.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? - За съжаление не. Не го правя нарочно, но често забравям обещания.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? - Филмите на Тим Бъртън и "Пазителя".
79. Имаш ли идол? Кой е той? - Нямам.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? - Да.
81. Дразни ли те този въпрос? - Не.
82. А този? - Не, но ако го зададеш още 2 пъти или ще ме подразни, или ще ме разсмее.
83. А какво мислиш сега за търпението? - Имам го в изобилие.
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? - Отскоро съм активна и не мисля нищо за никого.
85. Дата на попълване: 18.03.2015г.
86. Честно ли отговори на въпросите? - Да.