.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на Dagichka

blue screen of death

хелоу,
    с windows 7 съм, лаптопът е на годинка точно, HP ProBook нещо си e ;д ии напоследък започна да забива без видима причина плюс понякога както си цъкам нещо в нета изведнъж ми дава синия екран и се рестартира.. предложения какво може да е? цъкнах от настройките да не се рестартира автоматично (един приятел ми препоръча), но пак се случи синия екран и запецна така и трябваше да си играя да махам батерията..

Супер фен Аватара на skate
    i az sam s probook i pri men sa poqva siniq ekrak i imah nqkvi samneniq 4e e 6toto mn sa nagrqva i mu zeh ot oniq stoiki s ventilator da mu duha studeno i sq po-rqdko stava tai

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Blue screen се получава обикновено когато често хайбърнейтваш. Пробвай няколко дена без нея да видиш дали ще продължи.

Супер фен Аватара на skate
    kva e taq duma e lud hiiburtnasdahjsdahsdas

Супер фен Аватара на JDeel
    Причини за такова нещо не са една и две. И какво пише на тоя екран, ако не е тайна нали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    хелоу,
    с windows 7 съм, лаптопът е на годинка точно, HP ProBook нещо си e ;д ии напоследък започна да забива без видима причина плюс понякога както си цъкам нещо в нета изведнъж ми дава синия екран и се рестартира.. предложения какво може да е? цъкнах от настройките да не се рестартира автоматично (един приятел ми препоръча), но пак се случи синия екран и запецна така и трябваше да си играя да махам батерията..
    почисти системния регистър с wise registry cleaner, после ако не се оправи, пиши

Мега фен
    ъпдейти някакви теглила ли си - било то за операционната система или за драйвъри ?

Бях със същия проблем допреди 2 седмици след последния ъпдейт на Нвидиа. Не знам къде ми беше акъла изобщо да ъпдейтвам, но да - син екран докато ползвам браузъра. И само тогава. За капак нищо в ивент вюъра, а БСОД-а ми хинтва към проблеми с рамта, каквито просто нямам.
    Върнах старите драйвъри и проблемът се разреши.

Ако не ти е абсолютно наложително да ползваш Windows, просто слагай там Убунту или някоя друга линукс дистрибуция и забравяш за всякакви такива мизерии

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако ти крашва с BSOD има една програма - WhoCrashed, съвсем елементарна е, пусни я, ще ти изпише причината за краша, ако не знаеш как да го оправиш, постни резултата тук. Аз дълго време се чудех от какво се получава при мен, накрая се оказа, че е от мрежовите драйвъри и в момента го нямам тоя проблем.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си