.
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Долната граница на ден поисках, + разни други уговорки, на които държа, а човекът ми обясни, че ми поема пътните, намира ми апартамент на тънка цена, вероятно ще може да поеме част от него, и там другото нещо, което поисках, е тотално окей за него. Визата също няма да има грижи.
    Ще ми пусне св-то и цената на клиента.
    Попита ме, ако познавам още някого, да мятам неговите контакти също, и говорих с един другар сега ( имало две места ) .

Не съм кандидатствала за работата, в линкед ин ме намери и дори първия път му казах, че нямам интерес, защото поради лични причини не мога да започна през март.
    И той каза - ок, тогава април или май.
    Което ме подсети, че последните ми две работи - мен ме намираха, аз не съм си търсела

Уловката е , че съм контрактор - само за 6 месеца там.

Иначе, ако трябва да ти отговоря подробно:

1. Да, върша я от 3-4г.
    2. C1 , работя в междунардна среда, за език дори и не става дума, то ако не си С1 английски, в бранша не можеш да се оправиш, освен ако не си на държавна работа, да си говориш с лелките по цял ден на бг.
    3. 4г. с технологията и 3г. в бранша. Всъщност започнах да работя с технологията през февруари 2011, точно 4г.
    4. Искат ме за senior, въпреки, че съм под 5г. Ясно ми е вече колко взимат и младши,и медиум, и синиър.
    7. Както казах, само за 6 месеца е.

Иначе темата ми беше в насока, ако някой вече живее там- намерих немалко хора в кръга ми ( 2нд левел кънекшъни - приятели на мои приятели )

Та рънърчо, не съм от вчера или днес на борсата, ама за швейцария ми дойде като гръм от ясно небе.

Ениуей, нито ми се водят полемики, нито пък искам да се самоизтъквам, нито всъщност ме интересува много, защото приоритетите ми са други, но ако тук се навият на условията, за които говорихме днес по телефона, вероятно ще замина.

Другата ми опция е да говоря с шефката ми да ме релокира в испания.

Или да почакам още 2-4 месеца директно за позиция в испания.

А там без работа, или без спестени пари за 6 месеца, няма да отида.

----

Да видим утре какво ще стане.
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-24-2015 на 20:37
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване