.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    номном е IT специалист :Д
    Човек ти нали нямаш висше, или нещата в ит са различни?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^ не съм пускала документи, в линкедин постоянно някакви пичове и пички те добавят и ти предлагат работа навсякъде.
    срещу съответната квалификация и опит.
    Например за някои квалификации ти предлагат да ти плащат по 100 долара на седмица, без да работиш нито един час, и в замяна ти само трябва да си регистрираш квалификационния сертификат към тяхната фирма. За квалификация, която ти струва 250 долара да издържиш изпит, за който се учи за няколко дни.

Фирмата, от която ме контактнаха, е аутсорсинг компания и с това се занимават - намират хора за малко време, тип консултанти, за фирми, които са им клиенти, за разни проекти.

Финансовата част я изчислих, там грижи нямам.

Драмата ще е ако клиентът се навие на условията, тогава трябва да го мисля какво да правя с живота си.

Ениуей. Ще поствам при ъпдейт.

То се е видяло, че швейцаропребиваващи не посещават тийна :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ми аз явно не съм ти следил една опознавателна тема която вървеше във форума, мислех че си малка пикла която оправя интернета на няква фирма :Д.
    Ама на 45 ли си?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ми аз явно не съм ти следил една опознавателна тема която вървеше във форума, мислех че си малка пикла която оправя интернета на няква фирма :Д.
    Ама на 45 ли си?
    Писала съм ти ЛС :Д
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-24-2015 на 20:14
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    6.5 -7 ще искам, пък да видим. Не съм алчна, просто искам да спестя пари за да отида в испания докато търся работа, а не да кисна тук:д
    Kъде в Испания ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    NomNomNom просто е една прекрасна, интелигентна, развиваща се млада дама. Не е нужно да си на 45, за да имаш опит и да знаеш какво искаш и как да стигнеш до него.
    Успех, Номи. Много ти се радвам. И да ме поканиш на сватбата. :Д

Супер фен
    Аз да си призная - съвсем се обърках "МлясМлясМляс"* на колко е... :)))))))))))) *(след справка в Гуугле-то се оказа, че NomNomNom май е англ. еквивалент на "МлясМлясМляс" или "Ммммммм" - http://bit.ly/1BqHmXA)

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ...
    Ама на 45 ли си?
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ха, така...
    На горещия стол е не кой да е, а... NomNomNom!!!
    Ей, са изтрелях купища въпроси към теб ]:-)))
    1. На колко години си (по моя преценка си около 30-33, нали?)?
    ...
    М****

Ха, така...
    На горещия стол е не кой да е, а... NomNomNom!!!
    Ей, са изтрелях купища въпроси към теб ]:-)))
    СтреснА ме

1. На колко години си (по моя преценка си около 30-33, нали?)?Приятеля ми си мислеше месец-два, че съм на 30-38 и ми разказваше, че се е чудел защо изглеждам толкова млада
    2. На колко години е гаджето (бе споменала, че е около 15 г. по-голям от теб, та затова аз залагам, че е около 45 г.)? 36.
    Тази година правим 22/37.

...
    И това:
    Писала съм ти ЛС :Д
    Сега само LoadRunner разбра истината... :(((
    Последно редактирано от M**** : 02-25-2015 на 06:30

Нел, благодаря ти, учили са ме, че трябва да приемам комплименти и да благодаря, ама можем да поспорим за твоите :Д
    Ще те поканя, само първо да успеем да се съберем да живеем на едно място с него най-накрая :Д

М****, никой нищо не е изпуснал :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    ...
    М****, никой нищо не е изпуснал :Д
    Еее, да - но все пак той получи ЛС (един вид лична аудиенция)... :D :D :D

Мега фен
    Аз направо не мога да повярвам, че се занимаваш да му отговаряш на тоя лакей ;д

Успех иначе ! И да пуснеш снимки ;д

^проявявам уважение и към скептицизма, иначе благодаря ! ( все пак още чакам feedback и след това да взимам решения )
    @SHPAIdURmeN - сарагоса
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Ти знаеш ли от нейния проект какви пари ще изкарат, познаваш ли ИТ специалисти, разработчици, скриптъри и т.н.?
    Единствено в България вземат мизерни пари....
    Имаш навика да коментираш неща, от които нищо не разбираш, дори не е навик, а няква жизнена необходимост.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Имаш навика да коментираш неща, от които нищо не разбираш, дори не е навик, а няква жизнена необходимост.
    Я разкажи?

На теб ли, къв е смисъла, ти тия езици не ги владееш, пишеш в темата заради участието, сякаш няква грамота ще ти дадат.

^проявявам уважение и към скептицизма
    само да те светна че лакей вика на един определен човек който не съм аз, не съм сигурен но щом каза лакей веднага се сетих за един от тая тема (не визирам г-н Вин ако това сте си помислили), който също е и голям подлизурко и мазник и подмазвач каквито въобще не ме кефят като хора. И е натегач да не пропусна, сигурно най- редовно облизва задника на шефа си с удоволствие.
    + не си ли забелязала че си имаш нов стокър на хоризонта от едно известно време?
    Последно редактирано от LoadRunner : 02-25-2015 на 19:33

На някой ще му дойде много грубо но очевидното няма как да се скрие.

^ сори за неправомерното обвинение, съвсем не сгрях

иначе, не е персонален, просто си е фиксирал няколко профила, и това е, освен да влизам инкогнито вече, друго не мога да направя

//не ми се навлиза във форумни конфронтации, изморена съм тези дни :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението

Хм, тук май пишете за мен? :)

Бих желал да отбележа само няколко неща:

- ако да четеш с по-засилен интерес коментарите на някого тук във форума те прави "столкър" - значи съм такъв. Никога не съм крил, че 3-4 потребителки тук ми привличат читателския интерес. Не виждам смисъл да се открива "топлата вода" след като вече имам няколко коментара, в които споделям кои са тези потребителки. Ако има някой любопитен - достатъчно е да разгледате мненията ми във форума (не са чак толкова много - от 230 форумът пази около 150).
    - но ако под "столкър" визирате човек, който не се задоволява единствено с четене, ами и с ровене на лични данни и следене - сори, ще ви разочаровам - не съм такъв човек. Признавам си, че до преди известно време (половин-една година) проверявах с кого си пиша, но това бе с цел не да злоупотребявам с набраната чужда информация, а за мое лично спокойствие (за да не се окаже, че си пиша с някой 50+ годишен, който поради някаква незнайна причина, се представя за 18-20 г. момиче).
    - NomNomNom може да потвърди, че съм й "досадил" единствено и само с 2 лични съобщения - първото бе с въпроси, свързани с пробваните от нея наркотици (винаги съм бил любопитен по тази тема, но и с гордост заявявам, че никога не съм/не ще реша да опитвам, каквито и да е било наркотици - аз даже и най-обикновени цигари никога не съм опитвал). За същото ЛС тя с коментар във форума ми написа, че ще ми отговори (но така и не го направи). Второто ми ЛС бе нещо като напомнително съобщение за първото - мислех си, че може просто да е забравила. И след него не последва отговор. Повече не съм й досаждал - осъзнах, че не е до лоша памет. :)

По отношение на горния коментар на NomNomNom - разбрах, че й е неприятно моето поведение - в тази връзка й обещавам, че ще сваля до минимум вниманието си към нейните коментари. За мен казана/написана дума е хвърлен камък.

@LoadRunner
    Човече, виждам че ти имаш по-специален интерес към мен - с втори (забелязан от мен) коментар като, че търсиш конфронтация (първият бе в темата на Калпазанка, където май се опита да ме подразниш с дълго съобщение съставено само с болднати имена на профили и един тон точки + емотикони). Просто не съм такъв човек. Ако съм подразнил теб или някой друг форумец тук, с моите коментари, моля да бъда извинен!
    От споменатите "3-4" потребителки във форума, вече ще чета с интерес (да не се бърка със следене или нещо друго) само 2 от тях - TheDeath и ivaaaaa. Ако и те пожелаят да не ги чета - ще си дам дълга почивка на форума. Това е. (: И без това много се разсейвам с него, а това пречи на работния ми процес. :)

Сега отново се извинявам на всички, които се напрегнаха и дочетоха това мое съобщение докрай, въпреки че бе off-topic и обещавам да го изтрия до 24 часа, за да не пълни излишно темата на NomNomNom. :)
    Айде
    Разпъна си панаира и в тая тема.
    Първо ще ти кажа че в един коментар принципно можеш да използваш 20 емотикони, няма нужда да се ограничаваш само с 18.
    Второ не си ми присърце, не те следя изобщо и не знам кво пишеш само на квото съм попадал, не искам да те обиждам.
    Казвам че такива хора като теб не са ми присърце. Мара подробната я срещам всеки ден в живота си под различни форми, не и обръщам внимание, както виждаш и на теб не съм обръщал каквото и да е внимание досега.
    Не е мъжко да си триеш коментарите но от теб и не очаквам да се държиш мъжки.
    Така че дерзай.

Няа да стане точно за този клиент, 'щото е невъзможно да се мобилизирам толкова бързо ( виза и напускане на работа ) , за колкото ме искат, а явно е много спешно.
    Ама препоръчах още един приятел, и той няма да може за март, и му намериха друг проект, но за друга технология ( която не владея ) . Та, са отворени да наемат хора, оказва се.

"If you are ok i would like to keep your details and CV for future oportunities?
    I am very sorry for not having better news. I would also have loved to get you into this project."
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Знаят ли, че имаш сериозен приятел ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Знаят ли, че имаш сериозен приятел ?
    Слава богу, не са ме търсили за шивачка ( или за каквото друго съм чувала, че среща такива проблеми ), чувала съм неприятни неща по този повод за жени, но дискриминация ( на база пол и възраст ) от работодател съм срещала само веднъж, и то на ниско мениджмънт ниво.

По този повод, никога не си пиша рождена дата на св, винаги разбират, като ми правят договора :Д

Та, постпоунвам темата, докато излезе нещо ново.
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-27-2015 на 17:46
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Кво има да се мобилизираш, макс 1 седмица, и заебаваш предизвестието много ясно. Ама щом си преценила че ти е по- добре така значи има защо.

Освен очевидните леки спънки, все още стоят и другите, заради които още в началото отказах, като стана дума за март.
    Сега стискам палци на другаря за по-късния проект, пък ще се пласирам по-нататък :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на galaxy29
    прочетох ти темата, защото ми се стори добра за общата култура :д
    и държа да отбележа, че преди те мислех за някаква тъпа, не знам защо, а всъщност си в другата крайност и те четох в няква друга тема, за някакъв със сексуален проблем и изглеждаш човечна (:
    /не ти се мазня, просто не пишеш в темата 'ко мислиш за другия' и исках да споделя, че вече не съм с гадно мнение за теб :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си