- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Цюрих, Швейцария
^ не съм пускала документи, в линкедин постоянно някакви пичове и пички те добавят и ти предлагат работа навсякъде.
срещу съответната квалификация и опит.
Например за някои квалификации ти предлагат да ти плащат по 100 долара на седмица, без да работиш нито един час, и в замяна ти само трябва да си регистрираш квалификационния сертификат към тяхната фирма. За квалификация, която ти струва 250 долара да издържиш изпит, за който се учи за няколко дни.
Фирмата, от която ме контактнаха, е аутсорсинг компания и с това се занимават - намират хора за малко време, тип консултанти, за фирми, които са им клиенти, за разни проекти.
Финансовата част я изчислих, там грижи нямам.
Драмата ще е ако клиентът се навие на условията, тогава трябва да го мисля какво да правя с живота си.
Ениуей. Ще поствам при ъпдейт.
То се е видяло, че швейцаропребиваващи не посещават тийна :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ми аз явно не съм ти следил една опознавателна тема която вървеше във форума, мислех че си малка пикла която оправя интернета на няква фирма :Д.
Ама на 45 ли си?
NomNomNom просто е една прекрасна, интелигентна, развиваща се млада дама. Не е нужно да си на 45, за да имаш опит и да знаеш какво искаш и как да стигнеш до него.
Успех, Номи. Много ти се радвам. И да ме поканиш на сватбата. :Д![]()
Аз да си призная - съвсем се обърках "МлясМлясМляс"* на колко е... :)))))))))))) *(след справка в Гуугле-то се оказа, че NomNomNom май е англ. еквивалент на "МлясМлясМляс" или "Ммммммм" - http://bit.ly/1BqHmXA)
И това:
Сега само LoadRunner разбра истината... :(((
Последно редактирано от M**** : 02-25-2015 на 06:30
Нел, благодаря ти, учили са ме, че трябва да приемам комплименти и да благодаря, ама можем да поспорим за твоите :Д
Ще те поканя, само първо да успеем да се съберем да живеем на едно място с него най-накрая :Д
М****, никой нищо не е изпуснал :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз направо не мога да повярвам, че се занимаваш да му отговаряш на тоя лакей ;д
Успех иначе ! И да пуснеш снимки ;д
^проявявам уважение и към скептицизма, иначе благодаря ! ( все пак още чакам feedback и след това да взимам решения )
@SHPAIdURmeN - сарагоса
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На теб ли, къв е смисъла, ти тия езици не ги владееш, пишеш в темата заради участието, сякаш няква грамота ще ти дадат.
само да те светна че лакей вика на един определен човек който не съм аз, не съм сигурен но щом каза лакей веднага се сетих за един от тая тема (не визирам г-н Вин ако това сте си помислили), който също е и голям подлизурко и мазник и подмазвач каквито въобще не ме кефят като хора. И е натегач да не пропусна, сигурно най- редовно облизва задника на шефа си с удоволствие.
+ не си ли забелязала че си имаш нов стокър на хоризонта от едно известно време?
Последно редактирано от LoadRunner : 02-25-2015 на 19:33
На някой ще му дойде много грубо но очевидното няма как да се скрие.
^ сори за неправомерното обвинение, съвсем не сгрях
иначе, не е персонален, просто си е фиксирал няколко профила, и това е, освен да влизам инкогнито вече, друго не мога да направя
//не ми се навлиза във форумни конфронтации, изморена съм тези дни :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Айде
Разпъна си панаира и в тая тема.
Първо ще ти кажа че в един коментар принципно можеш да използваш 20 емотикони, няма нужда да се ограничаваш само с 18.
Второ не си ми присърце, не те следя изобщо и не знам кво пишеш само на квото съм попадал, не искам да те обиждам.
Казвам че такива хора като теб не са ми присърце. Мара подробната я срещам всеки ден в живота си под различни форми, не и обръщам внимание, както виждаш и на теб не съм обръщал каквото и да е внимание досега.
Не е мъжко да си триеш коментарите но от теб и не очаквам да се държиш мъжки.
Така че дерзай.
Няа да стане точно за този клиент, 'щото е невъзможно да се мобилизирам толкова бързо ( виза и напускане на работа ) , за колкото ме искат, а явно е много спешно.
Ама препоръчах още един приятел, и той няма да може за март, и му намериха друг проект, но за друга технология ( която не владея ) . Та, са отворени да наемат хора, оказва се.
"If you are ok i would like to keep your details and CV for future oportunities?
I am very sorry for not having better news. I would also have loved to get you into this project."
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Слава богу, не са ме търсили за шивачка ( или за каквото друго съм чувала, че среща такива проблеми ), чувала съм неприятни неща по този повод за жени, но дискриминация ( на база пол и възраст ) от работодател съм срещала само веднъж, и то на ниско мениджмънт ниво.
По този повод, никога не си пиша рождена дата на св, винаги разбират, като ми правят договора :Д
Та, постпоунвам темата, докато излезе нещо ново.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-27-2015 на 17:46
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кво има да се мобилизираш, макс 1 седмица, и заебаваш предизвестието много ясно. Ама щом си преценила че ти е по- добре така значи има защо.
Освен очевидните леки спънки, все още стоят и другите, заради които още в началото отказах, като стана дума за март.
Сега стискам палци на другаря за по-късния проект, пък ще се пласирам по-нататък :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
прочетох ти темата, защото ми се стори добра за общата култура :д
и държа да отбележа, че преди те мислех за някаква тъпа, не знам защо, а всъщност си в другата крайност и те четох в няква друга тема, за някакъв със сексуален проблем и изглеждаш човечна (:
/не ти се мазня, просто не пишеш в темата 'ко мислиш за другия' и исках да споделя, че вече не съм с гадно мнение за теб :Д