Хм, тук май пишете за мен? :)
Бих желал да отбележа само няколко неща:
- ако да
четеш с по-засилен интерес коментарите на някого тук във форума те прави "столкър" - значи съм такъв. Никога не съм крил, че 3-4 потребителки тук ми привличат читателския интерес. Не виждам смисъл да се открива "топлата вода" след като вече имам няколко коментара, в които споделям кои са тези потребителки. Ако има някой любопитен - достатъчно е да разгледате
мненията ми във форума (не са чак толкова много - от 230 форумът пази около 150).
- но ако под "столкър" визирате човек, който не се задоволява единствено с четене, ами и с ровене на лични данни и следене - сори, ще ви разочаровам - не съм такъв човек. Признавам си, че до преди известно време (половин-една година) проверявах с кого си пиша, но това бе с цел
не да злоупотребявам с набраната чужда информация, а за мое лично спокойствие (за да не се окаже, че си пиша с някой 50+ годишен, който поради някаква незнайна причина, се представя за 18-20 г. момиче).
-
NomNomNom може да потвърди, че съм й "досадил" единствено и само с 2 лични съобщения - първото бе с въпроси, свързани с пробваните от нея наркотици (винаги съм бил любопитен по тази тема, но и с гордост заявявам, че никога не съм/не ще реша да опитвам, каквито и да е било наркотици - аз даже и най-обикновени цигари никога
не съм опитвал). За същото ЛС тя с коментар във форума ми написа, че ще ми отговори (но така и не го направи). Второто ми ЛС бе нещо като напомнително съобщение за първото - мислех си, че може просто да е забравила. И след него не последва отговор. Повече не съм й досаждал - осъзнах, че не е до лоша памет. :)
По отношение на горния коментар на
NomNomNom - разбрах, че й е неприятно моето поведение - в тази връзка й обещавам, че ще сваля до минимум вниманието си към нейните коментари. За мен казана/написана дума е хвърлен камък.
@LoadRunner
Човече, виждам че ти имаш по-специален интерес към мен - с втори (забелязан от мен) коментар като, че търсиш конфронтация (първият бе в темата на Калпазанка, където май се опита да ме подразниш с дълго съобщение съставено само с болднати имена на профили и един тон точки + емотикони). Просто не съм такъв човек. Ако съм подразнил теб или някой друг форумец тук, с моите коментари, моля да бъда извинен!
От споменатите "3-4" потребителки във форума, вече ще
чета с интерес (да не се бърка със следене или нещо друго) само 2 от тях - TheDeath и ivaaaaa. Ако и те пожелаят да не ги чета - ще си дам дълга почивка на форума. Това е. (: И без това много се разсейвам с него, а това пречи на работния ми процес. :)
Сега отново се извинявам на всички, които се напрегнаха и дочетоха това мое съобщение докрай, въпреки че бе off-topic и обещавам да го изтрия до 24 часа, за да не пълни излишно темата на NomNomNom. :)