.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Какво бихте си помислии

Имам един въпрос. Наскоро си писах с едно момиче, с което се познаваме, да й честитя РД-то и малко чатихме и тя каза, че скоро трябва пием кафе. Казах й, че става, само да мине края на срока. Видях я 2 дни по-късно и тя пак повтори за кафето. Обаче писах й преди 2 дни и никва реакция, вчера пак-нищо. Дори не пише seen във фб, ни жива, ни умряла го дава, а виждам, че си влиза от мобилния. Та мисля си да взема от един приятел телефона й и да й се обадя и да я викна. Вие как бихте реагирали, ако това стане, и има ли смисъл да го правя, или ще ме помисли за маниак? Все пак нейна беше първоначалната инициатива да пием кафе.

Мега фен Аватара на tori
    Ми щом иска да пиете кафе, ще те намери пак. Ти опитал ли си да я намериш? Опитал си. Кво повече? Кво трябва да му мислиш, че и телефона ѝ да взимаш?

И смяташ, че не е редно да я търся, щом веднъж не съм я открил?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Значи, да ви светна малко. Когато някой каже "трябва да пием кафе някой път" не винаги го мисли. В много от случаите това си остават просто думи, казани за хубав край на разговора.

Да де, ама 2 поредни пъти в рамките на няколко дни е леко съмнително да е просто банална фраза

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Katarin Виж мнението
    И смяташ, че не е редно да я търся, щом веднъж не съм я открил?
    А трябва ли да нахалстваш, щото тя ти казала, че ще пие кафе с теб на два пъти?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като ти прочете съобщенията я питай какво става с това кафе. Ама това да ѝ искаш номера от трето лице не е добра идея.

Ок.Няма да нахалствам.Заебавам нещата и нищо не правя?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако мислиш че има симпатии към теб, честито, прецакал си се, няма да те чака я 2 години, да ти мине това и онова...

Колко време е минало между второто "трябва да пием кафе" и момента, в който си и писал?

__________________________________________________ _______________________________

Доктор Среща във Facebook:
    https://www.facebook.com/DoctorSreshta

Like & Share
    Последно редактирано от Doctor Sreshta : 02-24-2015 на 11:18

Мега фен Аватара на RapExotic
    Или е загубила интерес или не ти е прочела съобщението. Нали се познавате, защо не я поканиш като я видиш някой път?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Значи, да ви светна малко. Когато някой каже "трябва да пием кафе някой път" не винаги го мисли. В много от случаите това си остават просто думи, казани за хубав край на разговора.
    Женския пол го владее това най-добре, да казва нещо и да не го мисли... или просто нищо да не значи, или пък да значи нещо, ама не това, което означава или пък да има много значения, ама не това, което би имало когато момче ти го каже. Момичето ти го каза, може да означава просто един приятен край на разговора , всеки разговор завършва много по хубаво, когато добавиш невярно твърдение към края му.

edit: Винаги съм се чудил как е най-хубаво да завърша разговор, вече ще предлагам кафе на всеки, който ми проговори
    Последно редактирано от lodbrok : 02-24-2015 на 21:32

Не ѝ искай телефона от трети човек, това е ужасно.

Може наистина да не го е мислела. Често се случва да кажеш "трябва да се видим някой път" на добър познат или на човек, с който някога си бил близък, или ддз...

Може да е искала да се видите, ама да е срещнала друг и сега да се занимава с него.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    +1 тука,само дето това не го прави само женският пол
    Иначе-писал си й-топката е в нейното поле.Ти си направил каквото можеш,сега ако ти отговори-ок,ако не-зарязваш преди да е започнало да ти пука.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    +1 тука,само дето това не го прави само женският пол
    Иначе-писал си й-топката е в нейното поле.Ти си направил каквото можеш,сега ако ти отговори-ок,ако не-зарязваш преди да е започнало да ти пука.
    +

Няма к'во повече да го мислиш и гледай да не се филмираш много много.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на djipsito
    Момичето може просто да е заето....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

тук ме разпъвате на кръст все едно смъртен грях ще направя Иначе ми отговори преди 3 дни, аз отговорих но още не го е видяла след това след като пак влиза онлайн?!?! как е възможно да влизаш във фб и да не си четеш съобщенията?!
    И как да процедирам сега за да забързам нещата-тоест ако ме реже за среща да е по-бързо а не по тоя муден начин?

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Ами сам си виновен. Защо кафе след края на срока?! За един два часа на кафето няма да ти отнеме кой знае колко време от ученето. А щом влиза от телефон във фейса, видяла го е, просто дърпа лентата отгоре, чете, но без да отваря mesenger. Същото става и през PC - слагаш мишката на иконата за съобщения и четеш, но без да кликваш и не пише seen. Така, че действай да не я загубиш!

и като почнете... ми тя май си мисли еди какво си - значи ще я чакам еди що си ...
    стига сте го мислили.. баси хората - питайте каквото ви интересува

коли за скрап изкупуване на коли за скрап коли за скрап

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Края на срока е бил преломния момент
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

добре вместо да ми казвате къде се е обърнала каруцата някой може ли да предложи нещо конструктивно което да направя в момента а не да ми казва къде и как съм сбъркал

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    добре вместо да ми казвате къде се е обърнала каруцата някой може ли да предложи нещо конструктивно което да направя в момента а не да ми казва къде и как съм сбъркал
    A някакъв respond от нея има ли ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

как е възможно да влизаш във фб и да не си четеш съобщенията?!
    Това може да е поредната чаша студена водица, но... момичетата често го правят, когато не им се занимава с човека, който им пише. Не желаят да се натоварват с отговорността да са го видели (Seen) и да не са отговорили, за това просто оставят съобщението да си стои и не го отварят, докато не им скимне (ако изобщо им скимне - аз понякога директно трия такива съобщения и така някак си си измивам ръцете - хем не е "видяно", хем няма да му отговарям.. жестоко )

Конструктивен съвет е да изчакаш да ти отговори на последното съобщение. Чак когато го направи я шегувай нещо, говорете си и може да й напомниш за кафето. Само не ставай маниак и досаден човек, не й пиши по 38749328 пъти. Нека види, че си имаш някакъв личен живот (Имай някакъв личен живот.).
    Усети ли,че си отчаян за вниманието й - играта свършва. Винаги е така. Просто изчакай да ти отговори, ако го направи все пак. Ако не го направи пий една студена вода и към следващата.

Конструктивен съвет №2: Ако някакви засичания навън, я поздрави и я заговори. Най-добре ще ви се получи ако се засечете някъде навън/в училище и си поговорите НАЖИВО. Стига с тоя фейсбук, че само разваля цялата комуникация (Интернет не е оферта никога).
    Там ще може да се шегувате, да прецениш по погледа й/жестовете й дали е заинтересована и да я поканиш тогава на кафе.
    Но не се напъвай прекалено. И ако я видиш че си намира оправдания, просто я зарязвай. Когато момиче си търси оправдания, все е заета и все отказва, можеш да си сигурен, че просто НЕ ИСКА да се види с теб.

Не знам как да си "забързаш" нещата. Да я поканиш на среща, разбира се, ама все пак изчакай и тя да се включи в разговорите ви.. Не знам. Остави я и тя да действа
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си