Цитирай Първоначално написано от Katarin Виж мнението
как е възможно да влизаш във фб и да не си четеш съобщенията?!
Това може да е поредната чаша студена водица, но... момичетата често го правят, когато не им се занимава с човека, който им пише. Не желаят да се натоварват с отговорността да са го видели (Seen) и да не са отговорили, за това просто оставят съобщението да си стои и не го отварят, докато не им скимне (ако изобщо им скимне - аз понякога директно трия такива съобщения и така някак си си измивам ръцете - хем не е "видяно", хем няма да му отговарям.. жестоко )

Конструктивен съвет е да изчакаш да ти отговори на последното съобщение. Чак когато го направи я шегувай нещо, говорете си и може да й напомниш за кафето. Само не ставай маниак и досаден човек, не й пиши по 38749328 пъти. Нека види, че си имаш някакъв личен живот (Имай някакъв личен живот.).
Усети ли,че си отчаян за вниманието й - играта свършва. Винаги е така. Просто изчакай да ти отговори, ако го направи все пак. Ако не го направи пий една студена вода и към следващата.

Конструктивен съвет №2: Ако някакви засичания навън, я поздрави и я заговори. Най-добре ще ви се получи ако се засечете някъде навън/в училище и си поговорите НАЖИВО. Стига с тоя фейсбук, че само разваля цялата комуникация (Интернет не е оферта никога).
Там ще може да се шегувате, да прецениш по погледа й/жестовете й дали е заинтересована и да я поканиш тогава на кафе.
Но не се напъвай прекалено. И ако я видиш че си намира оправдания, просто я зарязвай. Когато момиче си търси оправдания, все е заета и все отказва, можеш да си сигурен, че просто НЕ ИСКА да се види с теб.

Не знам как да си "забързаш" нещата. Да я поканиш на среща, разбира се, ама все пак изчакай и тя да се включи в разговорите ви.. Не знам. Остави я и тя да действа