- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Медено-сладка брачна темичка
Добро утро, форонни хора. Събудих се в някакво много сладичко настроение и реших да ви питам някои работи относно предложенията за брак, ще съм много благодарна ако се получи някоя наистина сладка, прекрасна тема. Ще помоля отсега кривотийките на фороня да си намерят друга сладка тема за разваляне.
Момиченца, как бихте искали вашия Той да ви предложи брак? Ако имате вдъхновение от клипче(та), наспамете темата, за да видим и ние. Нужно ли е да има много хора, рог на изобилието на масата в скъп ресторант или предпочитате просто да си поговорите само двамата за идеи и дата? Нужно ли е въобще да коленичи, за да ви направи впечатление? Всъщност това с колянцето и кутийката не е ли измислено по-скоро за впечатление у другите? А фамилиите бихте ли си сменили или не? А тиренцето?
Момченца, вие как бихте направили предложение? Бихте ли били окей ако Тя реши двамата да си пишете клетви? А „за“ ли сте относно това да се направите на идиот, за да ѝ предложите? Въобще какво мислите за това?
Към всички. Бихте ли се оженили/омъжили отново за същия човек, дори да не сте се разделяли/развеждали? Просто, за да си докажете любовта отново. Също така много би ми било интересно вече бракуваните да споделят разни работи, да разкажат как е било всичко от-до.
Както казах - ще ми се темата да остане сладичка, мила и прекрасна и ще ви помоля да не я насочвате натам дали въобще бихте се омъжили/оженили, дали бихте подписали предбрачни договори и доколко това има смисъл. Представете си, че вече сте сигурни в човека до вас, искате Тя/Той да е вашата брачна половинка и нямате съмнения, че човека срещу вас е Правилния (въобще не вярвам в това, но не намирам по-подходящ израз). Само за сведения - не съм тръгнала да се женя, просто една картинка от фейсбук снощи ме разнежи. А именно тва.
Прекрасен ден ви желая и наистина искам да останете позитивни.
Ей тъкмо Анархи ще се включи да разкаже как е предложил на неговото животно хаха![]()
Супер темичка, браво ! Екстра дискусия ще се получи !
Радвам се, че ти харесва. ^^ Наистина ми се ще да се получи нещо интересно. Сподели и ти виждания, все пак.
Я да видим![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аурис ли? Със сигурност. По-скоро имах предвид останалите...
То при мен не беше интересно, щото беше лишено от любов..
Темата е интересна, ще я следя определено
естествено че бих предложил като сме си сами
предполагам че ще издебна некъв момент в който дори да очаква предложение по принцип да е изненадващ
/сигурно ще е нещо сладко-дебилно обикновено такива неща ми хрумват
всъщност сигурно ще е сериозно с любов в очите
относно фамилиите
аз лично нямам некви желания да ми зимат фамилията
даже напротив
само ако иска да я зима
единственото готино е може би че става твойта си госпожа
искам да кажа и за сватбите
тва дето каниш баба пена 16-тата братчедка нема как да стане при мен
отвращават ме такива неща
иначе ритуалите може би бих ги спазил
нормално е да е лишено от любов
нали си предложил на снимка на кристен стюарт
А, намерила съм го значи!!
Да започнем с практичния аспект. Фамилията ще я сменям задължително, най-вероятно обаче ще искам мъжкия вариант на неговата. Най-напред ще трябва да си сменя и първото име, че с двете заедно ще е такава трагедия, че ще ме режат от интервюта само заради името.
Повечето предложения за брак, които са из нета под формата на клипчета, не ми допадат. Да, евентуално ако бях на мястото на мадамата, нямаше да кажа не само щото не ми харесва, ама просто... не е това, което си представям. Преди филма в киното да ми пуснат наши общи снимки и с въпроса, тцъ. Това наскоро го четох, филмът е бил 50 shades of greyПичът до какви мерки е прибегнал, за да не гледа филма :ДДД
Или да ми организира някакви хора на средата на центъра да танцуват, да привлече внимането на една камара хора и тогава да ме пита... не, не е моето нещо.
Знам и за един случай, в който родителите на мацката знаели предварително, а пичът идва да я "иска" с неговите родители, торта и музиканти на Бъдни вечер. Ужасно ми се вижда.
Няма да ме изкефи и да ме попита все едно ме пита какво ще ядем днес. Трябва да е някак специално според мен.
Знам, че той също споделя идеята. Не е по публичните изяви, но пък е романтичен такъв и винаги се старае обстановката да ни е приятна. Макар че като се сетя как буквално се изпуснахме, че се обичаме, нищо чудно и така да станеИ това е някак хубаво, все едно е толкова естествено и подразбиращо се <3
Най-изтърканият вариант с ресторант и пръстен в десерта - ако има как да не се омаже :дд - ми се вижда съвсем миличък.
Отново практичен аспект - не държа на пръстен сякаш. Да, мило е, да, наистина ще е странно да предлагаш без да държиш нищо в ръка, някак... увисва, обаче подобни разходи са напълно излишни за едно бъдещо младо семейство. Не съм много и в час с цените, ако е стотина лева, се трае, ама повече...?
102 го е написал мн сладко.
Засегнал е сватбите, аз там няма да почвам, че ще стане трагично :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 08:17
Ми не просто беше супер спонтанно както си лежим в леглото и си говорим, аз питах, тя прие - целунахме се - край на историята.
Не изпитвах почти никакви чувства към нея така или иначе
не знам аз дето не понасям бижута коя ше ма земе без да си нося пръстена
Искам да сме сами у нас и да няма сеирджии и да не пада на колене, ако падне на колене , ще трябва да клякам да го вдигам или да си седя с него, защото не съм нито господ, нито някой дето му искаш прошка, че ми пада на колене.
Фамилията в моето семейство не е ритуал да се приема ( по майчина линия ), оставаш си с твоята и детето го кръщават с трето име на дядото.
Чудя се дали искам да имам испанска фамилия с тиренце, ще го мисля като дойде времето.
Клетви не бих преподписвала, за мен веднъж означава до гроб или докато нещо друго не ни раздели. С други неща може да се поддържат искрата и доверието.
Сватба - от роднините - майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми, леля ми и братовчедка ми ( живеем като сестри с братовчедка ми цял живот, а леля ми ме е гледала като родно дете ). Никой друг от родата, по принцип изобщо не се нравя на традициите голямото семейство да си е близко. + приятелите ми.
Не ща и по българска традиция да се омъжвам ( за селските шумни изпълнения говоря ) и искането на ръка вкъщи от бащата, и т.н. , противни са ми, искам да отида в обредния дом или католическата църква ( не ги знам там как се женят ) , и след това леко парти.
Хм, като се замисля, сватба тук би излязла много тънко, на плажа, една колежка си я направи.
Да, на плажа искам да има подобие на олтар или там каквотото е и в някой плажен бар/ресторант да извикаме хубав кетъринг, че навън хората ще пукнат от жега.
От тази гледна точка, пролетта и есента ми се виждат най-удачни, да не е много топло, че възрастните не са за жегаво, а и аз не искам да се потя излишно.
Всъщност, не държа да се омъжвам, но държа да имам пръстен за да е ясно, преди да бъда заговорена, че съм негова.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А, Номи много хубаво описа сватбата. И аз съм по-скоро за коктейлен тип тържество.
Тъкмо онзи ден половинката обясняваше как сватба, на която не е имало бой, се считала за скучна. Бях леко потресена, мислех си, че нашите селски изпълнения бият всичко :д (окей де, само на бургаски сватби съм била, горе-долу със същите хора все, та не ми е много представителна извадката, ама... масово напиване, събличане на ризи, танцуване по голи тумбаци, не, не, мерси съм.)
друго си е на коктейли на плажа по шапка олигофренка и шарени гащи
а защо не направо бански
питон и пони ще има ли
джапанките задължителни ли са
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дъртите даже и халки не са си купували, щото било високосна година и не искали сребро, а и не носят пръстени като цяло. Бабини пък си купили два златни пръстена, единия от които огромен и с огромен червен рубин, а другия - по-мъничък, женски. До последно бабата си ги носеше и двата.
Уж халките се считат за символ на верността на някого, нам-ко там... Ама аз лично не бих се чувствала обидена ако той не носи неговата си. Така или иначе не всеки носи пръстени и не всяка работа позволява носенето на такива.