Добро утро, форонни хора. Събудих се в някакво много сладичко настроение и реших да ви питам някои работи относно предложенията за брак, ще съм много благодарна ако се получи някоя наистина сладка, прекрасна тема. Ще помоля отсега кривотийките на фороня да си намерят друга сладка тема за разваляне.
Момиченца, как бихте искали вашия Той да ви предложи брак? Ако имате вдъхновение от клипче(та), наспамете темата, за да видим и ние. Нужно ли е да има много хора, рог на изобилието на масата в скъп ресторант или предпочитате просто да си поговорите само двамата за идеи и дата? Нужно ли е въобще да коленичи, за да ви направи впечатление? Всъщност това с колянцето и кутийката не е ли измислено по-скоро за впечатление у другите? А фамилиите бихте ли си сменили или не? А тиренцето?
Момченца, вие как бихте направили предложение? Бихте ли били окей ако Тя реши двамата да си пишете клетви? А „за“ ли сте относно това да се направите на идиот, за да ѝ предложите? Въобще какво мислите за това?
Към всички. Бихте ли се оженили/омъжили отново за същия човек, дори да не сте се разделяли/развеждали? Просто, за да си докажете любовта отново. Също така много би ми било интересно вече бракуваните да споделят разни работи, да разкажат как е било всичко от-до.
Както казах - ще ми се темата да остане сладичка, мила и прекрасна и ще ви помоля да не я насочвате натам дали въобще бихте се омъжили/оженили, дали бихте подписали предбрачни договори и доколко това има смисъл. Представете си, че вече сте сигурни в човека до вас, искате Тя/Той да е вашата брачна половинка и нямате съмнения, че човека срещу вас е Правилния (въобще не вярвам в това, но не намирам по-подходящ израз). Само за сведения - не съм тръгнала да се женя, просто една картинка от фейсбук снощи ме разнежи. А именно тва.
Прекрасен ден ви желая и наистина искам да останете позитивни.