Предложението докато сме на екскурзия. Ама не пред някоя забележителност, не и пред много хора - показно ми е, идва ми фалшиво.
Например: на моренце сме, почиваме си.. Имаме една от тези скучни, но спокойни разходки, или просто моменти заедно, в които скуката и спокойствието някак се сливат. Но скука не толкова в лошия смисъл.. просто си почиваме в компанията си. Единият е езеро на другия, и така. И изневиделица решава да ми предложи. Може и да не кляка, въпреки че ще ми хареса, ако го направи. Не мога да избягам от традиционалистката си натура. Някак си, така си го представям... В онези моменти, които знаеш, че човекът за теб е Човекът за теб, защото искаш да си с него, осъзнаваш го. Не сте екзалтирани след секс, или след някой невероятно шумен и стимулиращ ден. Просто ти предлага тогава, в една по-обикновена ситуация, защото е решил, че.. ТИ си човекът. Не знам как да го обясня, аз съм много зле с думите. Просто си представям спокойствието и как всичко е ясно - вие си принадлежите именно защото можете да си мълчите заедно.

Представям си го непринудено и неочаквано - обичам да ме изненадват, когато не подозирам. Всичко предвидимо е не-добре дошло. Тоест намирам за вълнуваща идеята някак да знае размерът на пръстта ми, а не преди това да сме го обсъждали.
[Поне така разсъждавам в момента, де. На 30 може и вече да съм се очукала от живота и да съм станала огрухана женица, която се задоволява с всичко, само да не е сама... Но да не влизам в негативна нота ; D]

Сватбата си я представям от малка до средна - основно лични хора, отбрана компания, хора, на които наистина им пука за нас. Тоест отива към едно по-малко тържество, обаче искам да е достатъчно пищно, все пак съм глезена по душа, колкото и да го отричам. Ще се радвам да имам чувството, че сватбата ми е най-доброто, което мога да имам, а не нещо компромисно и скромно. Не мога да избягам от мегаломанията и суетата, макар да искам. Това включва добър кетъринг и скъпа, красива рокля. Представям си я по-скоро по мен, с дълги дантелени ръкави.. Абе не знам. Или пък нещо романтично? I can't make up my mind Дилемата е че хем искам да е пищно и да има розово, хем обаче да не е фалшиво. Да си личи, че любовта ни е истинска и скромна, дълбока. Не знам.. Абе явно просто всичко трябва да е премислено.
И да има розово!