Здравейте!
Първо, извинявам се, че темата се преповтаря с много други, но разгледах някои от последните теми и видях, че има няколко лица, които са доста компетентни на темите фитнес, хранения и тн и тн... Момиче, високо 160, 53-54 кг съм и искам да сваля и да стегна. Чакам времето да се позатопли и да почна да бягам в парка, за да успея да изчистя мазнинките.. Днс почнах ограничаване от някои храни, а другата седмица ще започна диета за пречистване понеже няма да съм на училище и ще имам възможността да се концентрирам напълно в/y това. Имам проблеми с мотивацията, мотивирана съм точно за 1-2 дена, амбицирана да правя това или онова, и накрая нищо не става. Отпуснах се много и се дразня от този факт. Започнах клекове, за стягане на дупето,през деня имам що годе добро физическо натоварване като цяло и после вкъщи правя упражнения, но ми доскучава и не се чувствам задължена както бих се чувствала ако ходех на фитнес примерно... И незнам, някакви идеи как да го преборя този мързел? И друго, мога ли да приемам ел карнитин? Някой който го е ползвал може ли да ми каже за ефектите които се наблюдават и дали има някакви странични такива?
Изгубих същевината на темата като цяло но мислите ми и те се поразбъркаха... Всякакви съвети, насоки, линкове и тн ще ми бъдат полезни Благодаря предварително!!