- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казахте ли на родителите си, че вече не сте девствени?
Здравейте, аз съм момиче и съм на 16 и преди няколко дни го направих за първи път. Споделих на двете си най-добри приятелки, но не знам дали да кажа на майка ми за това. С нея не сме много близки, но и споделям някой неща. Примерно, че си имам приятел. Когато бях по-малка и споделих за първия си цикъл и за всички промени на тялото ми в пубертета.
Ще ви помоля да ми кажете дали споделихте на вашите родители (или само на единия) и ако да срам ли ви беше?
Не, сами ще разберат, някой ден.
Почти си представих как някое момиче/пък и момче/ отива при техните докато си седят в хола и им изцепва "Вече не съм девствена..."...![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Все пак като говориш с нея на тема секс тя ще се досети. Ако ли не пак ще се сети.
Да, казах на майка ми, за да си ходя спокойно на гинеколог.Разбира се обаче не съм й споделяла никакви подробности.Ако мислиш, че майка ти ще го приеме окей по-добре й кажи, тя може само да ти помогне.
Не съм ѝ казвала, не смятам, че е нужно. Особено щом не сте близки, явно нямаш потребност да ѝ разказваш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми да аз съм си девствена, но не бих и казала, че съм го правила в дупето.
Ерм, оставих майка ми в неведение, тогава - блажено. :д
Преди време майка ми ме попита дали съм го правила и си казах, че съм. Нямаше да тръгна да се обяснявам, но след като събра смелост да ме попита, нямаше нужда да лъжа. Баща ми сигурно вътрешно таи искрица надежда все още да съм. ;D С него не сме водили такъв разговор, но със сигурност е далеч от мисълта,че когато си имам приятел само се държим за ръце. :Д
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Щом ми подариха кондоми за рд-то ми(и книга де,но все пак
).Би трябвало да знаят
![]()
Аз казах на мамето още на следващия ден, с нея сме близки и си споделяме. Не съм изпадала в подробности, разбира се. С баща ми толкова години по-късно все още не сме говорили на тема секс, но и не изгарям от желание.
Хм... Имах разговор с баща ми на тая тема - беше нещо такова:
Той: Ти цигари пушиш ли?
Аз: Да, нали знаеш, даже честичко вземаш от моите и аз вземам от твоите
Той: И алкохол пиеш, нали, понякога?
Аз: Да бе, и това го знаеш, казвала съм ти, че обичам ром и разни сладки пиенета
Той: А ти.... Нали знаеш, че като правиш секс трябва да се пазиш?
Аз: Да, знам, само с презерватив и никакви случайни контакти, само с гаджето.
При което той се изчерви и се смяхме яко, това бешеС майка ми не съм говорила, нямаше нужда, то и беше ясно, че след като с момчето се подмятаме заедно 6 месеца всеки ден заедно, едва ли си четем книжки
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Не исках да казвам до последно - винаги съм държала личния си/интимен живот от нашите, от майка ми по-трудно. Но когато се наложи да ходим на преглед, на който присъстваше баща ми и лекарката попита за сексуалната ми активност.Много сконфузно.
Същата ситуация,но с малко по-неприятни подробности.![]()
Аз много си говоря с баща ми и на него му бях казала по време на разговор за мен и тогавашния ми приятел.Единствено ме попита дали съжалявам и когато отговорих "не",спря да ме разпитва изобщо.Майка ми за сметка на това много трудно свикна,ама си свикна в крайна сметка.
![]()
![]()
![]()
Нищо не съм им казвала, преди няколко месеца една позната се погрижи за това, ама не е и като да не се подразбират някои неща, без да е нужно да се говори за тях.