Здравейте Проблема ми е следния... Имах си приятелка(момче съм), с която бяхме дълго време заедно. Дълго, дълго 1г. и 2 месеца. Обичах я ужасно много!!!! Тя е първото момиче, което съм обичал така. Но започнахме да имаме проблеми да се караме и разбирате разделихме се.. Както казах тя за мен е най-уникалното момиче, с което съм бил до сега. Въпреки, че нямам кой знае какъв опит в любовта, но тя е първия човек, който ми показа какво е любов! И стигнахме до проблема. Разделихме се в края на ноември месец, обаче от тогава НЕ спирам да мисля за нея. Нормално е може би, но наистина ми липсва, а да се оправим такава опция вече НЯМА. Ужасно тъпо ми става като я гледам с други момчета и разбирате ме мисля Искам да я забравя! Защото каквото било, било света не свършва с нея. На моменти ми е добре не мисля за нея и си казвам е вече смея да кажа, че съм я забравил, НО понякога просто ... Въпреки, че вече минаха около 3 месеца от тогава.... Та въпроса ми е към по-големите тук или няма значение, които имат повече опит Мислите ли, че скоро ще я забравя и има ли някакъв по-бърз начин според вас. Всеки знае, че любов с любов се забравя, но имам чувство, че ако си хвана нова приятелка ще започна да я сравнявам само с нея ... и се сещате как е... И така ще ми бъде приятно, ако отделите малко време да попишете от житейския си опит и аз да прочета разбира се