.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Всеки е бил на твоето място. Мен също първата ми истинска любов ме отряза, със същия параграф. Интересното беше, че ние също ходехме точно 1 год. и 2 месеца. А още по-интересното беше, че аз съм спокоен човек, мразя караници, викове, скандали, посягания и т.н. Имали сме много дребни спорове, които траеха 1 минута, без да сме повишавали тон.
    След няма и месец, тя се беше хванала с друг, на мен през тези дни ми беше много тегаво, но имаше едно момиче, което преди това ме е харесвало, след като разбрала, че аз вече съм свободен, започна да ме забива. Най-интересното обаче е, че този с който се хвана бившата ми, до последно е зарибявал, момичето, което пък започна да ме зарибява мен...
    Тя ме покани да излезем, всичко точно, накрая ми каза, че иска връзка само за секс, аз се съгласих естествено , беше много умна, красива, не слагаше грим...
    В последствие тази връзка си стана сериозна, задържахме се година и половина. След като нещата станаха сериозни, тя ми сподели, че в началото е искала само сексуална връзка с мен, тъй като е знаела, че няма ей така да забравя оная и да се влюбя в нея. Но точно това стана.

Съвета ми е както казаха по-горе, не търси ти някоя, с която просто да си залъгваш чувствата или чрез нея да си лекуваш раните. Изживей си мъката, все пак сме хора, имаме сърца.
    Ако е писано, може и при теб така да се случат нещата, да те хареса някое момиче и да те грабне. Само така може да ти излекува някоя друга раните, знаейки, че ги имаш.
    Търсиш ли просто някоя, която да я ползваш за отдушник, най-много ти да разбиеш нейното сърце.
    Може да се занимаваш и със спорт, ще ти помогне, спорта е дисциплина, емоции, изживявания и т.н...

И все пак, първата истинска любов се помни до гроб, но с времето болката я няма и малко, или много, я помниш с добро.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-24-2015 на 22:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си