- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите проблем ли са?
хахаах, аре да не!
За сватба съм навит, ама това вече ше е насилване на късмета...![]()
Толкова ли е трудно да ги премахнеш ?!
.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не ми пречи само да се "подстригва", ама винаги е по-добре без.
Особено лятото е хубаво да ти е "леко" там долу.
*сън*
Не ви разбирам с тази погнуса към мъжките косми![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^и аз:Д
^аз също.
Не отдавам голямо значение дали някой има косми или не.
и на мен въобще не ми пречат мъжките косми, но пък аз не обичам да имам.
Сега излиза, че всички харесвате космати симпатяги?
Лятото съм космат само по ръцете, а те изсветляват от слънцето, зимата пускам мегдан на гората и по краката. Иначе повечето жени, само леко да са наболи доло и край, голям срам, голямо вайкане..
Много са ми неестествени мъже с гладки крака.
А интересно ми е, космите на задника махаш ли си ги? Или само на краката и след това следва един космат задник. Т'ва е много комично, както и обратното. :Д
Да си кажа сега. Много ми е антивъзбуждащо мъж без косми цялостно. Крака, ръце - задължително да е космат, също съм фенка на космите на гърдите. На другите места са ми просто неутрални. :Д
Шок и ужас. Не знам, аз косми не мога да търпя…
Интересно ми е, целуваш ли мъжете по тялото?ъ
Последно редактирано от VinDiesel : 02-28-2015 на 11:54
Ох, ужасно е ;D Имах съученик, който ходеше на народни танци и така с машинка си махаше космите на краката. И един футболист, дето се бръснеше и като си седнеха двамата да си обсъждат методите... :Д Не мисля,че пречи кой знае колко. Зависи колко силно е окосмяването де, но имам приятел джудист, който е категорично против мъж да се бръсне, където и да било, но в неговия случай природата е била благосклонна. Ако са твърде много е по-приемливо.
Примерно:
;D
Последно редактирано от Azoria : 02-28-2015 на 12:03
Не са ми гъсти и черни, но пък за сметка на това са дълги, няма никакъв шанс да ги оставя. Гледаш бутонки, калци и нагоре преди крачула, гледаш някакъв полувер… ..
Важното е да се чувстваш добре. На мен няма да ми направи впечатление този "пуловер", защото го приемам за нещо напълно естествено.
В училище по едно време беше много модерно учителките да правят забележки на момчетата, които ходят с къси гащи през май и юни, когато вече градусите са към 30, защото, видиш ли, не било красиво да се виждат косми. Ама те нека умират от жега...