.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Презерватив болка?

Здравейте,

имам следния проблем:

като правя секс при първия тек няма никакви проблеми всичко си е ок. След това след кратка почивка се възбуждам отново и съм готов отново при което обаче като сложа презерватива и започне съществената част след 3-4 минути ми става мек, заради една болка която се появява. Главичката почва да ме боли от триенето то ест дразни ме при триенето и поради тази причина целият кеф ми се убива и се прецакват нещата. Това винаги при втория път. Някакви съвети? Мерси!

Супер фен Аватара на djipsito
    Не би трябвало да се случва.
    Аз не разбирам много мъжката чувствителност, ама предполагам, че може да боли от липсата на влага. Или просто трябва да изчакаш малко повече време след първия тек, да мине тази свръхчувствителност. Мъжете да помагат ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Edna jiteiska misul : 1 put e za muja, 2 put e za jenata. Biologicheski sled kato 1 muj jasa 1 jena , trqbva nai-malko 30 min za da vuzstanovi napulno, inache moje da ti stane, no nqma da izpitvash istinsko udovosltvie, ta nai-veroqtno hormonite qko te biqt i ti stava, ama realno sled kato si svurshil rabotata, na organizma ti ne mu se jasa, i makar i da ti stava sled nqkakvo vreme ( 3 -4 min) udovolstvieto se gubi, taka che preporuchvam, izhackai malko poveche, gledai da si ql( kolkoto i tupo da zvuchi , liubovta na muja minava prez stomaha ne e mit ) , gledai kondoma da ne ti e malyk, pravi sex za jenata, taka vinagi jenite shte ti se lepqt,

Ps. sorry za latinicata
    The Spark

Повече от фен Аватара на obicham69
    ами тя природата си знае работата
    кура става нечувствителен след като свършиш за да може да си направиш почивка, не се прави на мачо с множествена ерекция и му дай малко почивка

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Трий материала от главата след като свършиш, може и това да те дразни.

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Отиди на лекар за съвет.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Отиди на лекар за съвет.
    Най-доброто решение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си