.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Предпочитам да мериша, отколкото да си бръсна задника. Ти сигурно висиш повече време в банята от някоя средностатистическа кифла, сигурно и повече селфита от нея имаш, но поне не меришеш, кво ти пука, че мязаш на педал и всички те мислят за педал, ти не меришеш.
    Виж сега, дай да си говорим истини и сериозно
    Точно ти 40+ годишен ръкоблудник, правещ се на лош в тинейджърски форум, имащ форума за хоби и място, където да си избива комплексите. Какво изобщо правиш в такъв форум, след като един съвет не си дал(поне аз не съм засичал такъв). Започвам да се съмнявам, дали момиченцата искаш да впечатлиш или момченцата, тъй като попадам не един път, на постове съдържащи все мъжка любов.
    Аз не съм виновен, че си отхвърлен от обществото извън форума. Хора като теб ги съжалявам по принцип, но ти си изключение.
    А ти си ходи миришещ на пот, целия в косми, жените се възбуждат от миризмата на тигър.
    Дано си намериш женa и дай боже, да не завършва на jpg/png/gif .

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Виж сега, дай да си говорим истини и сериозно
    Точно ти 40+ годишен ръкоблудник, правещ се на лош в тинейджърски форум, имащ форума за хоби и място, където да си избива комплексите. Какво изобщо правиш в такъв форум, след като един съвет не си дал(поне аз не съм засичал такъв). Започвам да се съмнявам, дали момиченцата искаш да впечатлиш или момченцата, тъй като попадам не един път, на постове съдържащи все мъжка любов.
    Аз не съм виновен, че си отхвърлен от обществото извън форума. Хора като теб ги съжалявам по принцип, но ти си изключение.
    А ти си ходи миришещ на пот, целия в косми, жените се възбуждат от миризмата на тигър.
    Дано си намериш женa и дай боже, да не завършва на jpg/png/gif .
    ХАХАХАХАХА 'ЗЕМИИИИИИИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си