- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нимфомания. ;)
Добреее, въпросът е тъпичък, но нещо ми стана интересно.Кога и при какви обстоятелства една жена може да се счита за нимфоманка? Ами мъж? Сиреч, кога се излиза извън границата на нормалното?
Въпрос към дамите, вас наричали ли са ви нимфоманки?
На някои жени просто им се чука по-редовно (в което няма нищо лошо). Това не ги прави нимфоманки.
Ако ти е го е казал мъж, вероятно трудно насмогва на мераците ти. ;]
Welcome to the Jungle...
Нимфоманията е болестно състояние. Това, че хормоните ти бушуват е съвсем друго.
Не е свързано с мен, просто ми е любопитно какво разбират хората под „нимфоманка“. :]
Жена,която постоянно желае секс когато и да е .. Мъжа си е нимфоман цял живот ;д
За мен също е болестно състояние, мания по секса, която има нужда да бъде задоволена, без значение кога и с кой. Зависимост към секса, която едва ли може да бъде контролирана.
Знам ли...
Първоначално написано от antifashionshit
Наричали са ме, въпреки че смятам, че моето желание за секс е съвсем нормално.
Секса не ми стигаше с въпросния човек, просто явно не си паснахме в това отношение.
*сън*
Дa мен еднa приятелкa ме е нaричaлa нимфомaнкa, дaже се шегувa с мене и ми викa Мaни, но товa не е зaщото имaм някaквa мaния, която не може дa бъде зaдоволенa, просто постоянно мисля зa секс, но товa не ознaчaвa нищо.. A колкото до нимфомaниятa товa ознaчaвa дa искaш и дa прaвиш секс постоянно без знaчение с кой и когa..
че те мъжете са си нимфоманиама болестното състояние се отнася за жените само.... не са кат другите
авточасти втора ръка авточасти втора употреба