.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    crazy_gery81
    Guest

Обвързана с един ,а влюбена в друг :(

На 16 съм.Чуствам се объркана.Влюбена съм в един мой съученик от доста време и не мога да го забравя и се опитвам да го забравя, защотото той гледа на мен само като на приятелка.И ми хареса едно момче по-голямо от мен на 20 почти.По-големия ме харесва само ,че е от друг град по-далече от моят.И решихме да пробваме заедно ,но аз не съм забравила съученика си още...какво да правя? Съвет моля

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Отвори си компот,по възможност по-сладък и си изтегли сериал с 3-4 сезона и го загледай.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на chupachups
    Като те приема само като приятелка, защо да си разваляш другата "връзка", като няма да стане нищо по-сериозно с другия, вероятно.

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Като те приема само като приятелка, защо да си разваляш другата "връзка", като няма да стане нищо по-сериозно с другия, вероятно.
    +1

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    според мен трябва да си купиш новия брой на Уикенд
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Твоят съученик не ти е опция и без това ,нали няма чувства към теб.Като ще пробваш с баткото-успех,само внимавай да не се набуташ в някоя неприятна ситуация покрай въпросния.

Връзките от разстояние обикновено са загуба на време, а с момчето от твоето училище няма смисъл да се занимаваш. Най-добре се огледай за трети вариант

__________________________________________________ ________________________________________________

Доктор Среща във Facebook:
    https://www.facebook.com/DoctorSreshta

Like & Share

Аз съм имала връзка от разтояние за около 8 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си