.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

За момичетата!

Мойта история на кратко.
    Запознах се с едно момиче всичко вървеше наред докато нямах чуства към нея, бяхме близки, но почнах да я чуствам важна за мен и тя изгуби интерес, край на историята.
    Тази история се преповтаря вече прекалено много пъти за да ми пука, момичета много, достатъчно за всеки бих казал, но аз като много момчета искам сериозно момиче до мен, а не поредната, която ще я изчукам без да е важна за мен, не искам много, искам да имам чуства към нея, искам и секс като всеки човек, искам и да си прекарвам приятно с нея, но за съжаление това няма как да стане, защото вие момичета искате да се държат грубо с вас, да ви се играят постоянни игрички за да ви се поддържа интереса, искате да има драма за да може да има какво да обсъждате с приятелките си, а на моменти даже да се държат гадно с вас.Мили момичета, много от нас няма как да обичат някого или да държат на него и да се гаврят с него, или просто да се държат грубо, не е нормалното поведение това за човек, ако държиш на нещо и го нараняваш просто ей така... тоо.. значи има нещо извратено в теб. Разбирането ви за "връзка" е толкова неправилно на толкова много инстанции, че блокирах с примерите, които мога да ви дам, просто не знам, откъде да започна.
    Рано или късно попадате на този тип, който ще ви поддържа интереса според вашите виждания, които посочих по-горе, заради, които ще се влюбите в него, който ще се сеща за вас само когато му се прави секс, това е добре, ако и вие искате такава връзка с човек, но ако сте се влюбили щото ви се струва много интересен сте направили оргомна грешка, защото този човек най-вероятно e стигнал до там където много от нас стигнаха, включително и аз днес. Стигнахме до там, че да не смеем да си позволиме отново да се влюбиме или да обичаме, даже въобще да чустваме нещо към някого, защото знаеме, че ще го изгубиме и ни е страх да го направиме, ще го изгубиме, защото когато обичаш колкото и да не искаш го позакваш, а това вас ви отблъсква.
    Преди да ни обвинявате, че сме животни дето ги интересува само секс-а, знайте, че най-вероятно някоя горда членка на вашия пол ни е докарала до там, до там да не ни пука и да не обичаме повече, защото аз си го позволих за последен път и няма да си го простя, че въобще си го позволих.
    Благодаря за времето на всички чели, извинявам се за правописни грешки, но ме мързи да го препрочитам.

EDIT: Преди да ме обвините, че аз не съм подходил както трябваше и за това съм изгубил момичето, и грешката си е моя, а не ваша, трябва да знаете, че аз се отдадох на момента, бил съм напълно естествен с нея, за мене, и начина, по който съм се държал с нея, което на нея й хареса, влюби се в мен показа го, каза го, но после и аз се влюбих и тя го разбра това и всичко приключи много бързо. Докато се държах студено с нея ме искаше. Направете си сметка сами.
    Последно редактирано от lodbrok : 02-23-2015 на 22:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си