- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добър приятел момче?!
ДА
НЕ
Здравейте! Имам приятел с който ходим от 7 месеца, много го обичам. Всяка вечер или аз спя у тях или той у дома.
Но има едно момче от моя клас с който се познавам от детската градина, майките ни са приятелки. Имам много приятелки, но той е моя най-добър приятел. С него си споделяме всичките си проблеми и тайни. Много ми помага.
Преди няколко дни се скарах с една приятелка, тя не ми говореше и аз реших също да не и говоря. Но аз съм такъв човек че не мога да стоя скарана с някой.
Та вчера имах нужда да му кажа за това (споделена мъка е половин мъка). Казах на семейството си, че отивам при гаджето си за през ноща (както обикновено правим). Но отидох при Валентин -така се казва най-добрия ми приятел.
Той веднага разбра че ми има нещо. Беше късно и останах да спя у тях. Спахме на едно легло. Той ми каза че всичко ще се оправи, гушна ме и заспахме. На другия ден наистина с приятелката се сдобрихме.
Сестра ми знае кога лъжа и още на другия ден ме попита дали наистина съм отишла при гаджето си. Отначало отричах, но нея не мога да излъжа и за това и казах истината. Тя ме попита дали имам връзка с Вальо. Аз и казах че сме само приятели. Тя се усмихна и каза - Мислиш ли, че наистина съществува просто приятелство между момиче и момче, рано или късно те се влюбват и това приятелство става нещо повече.
И въпроса ми е вярвате ли че приятелството между момиче и момче може да си остане само приятелство. Или в крайна сметка се влюбват.
Или той те намира за не достатъчно привлекателна за него ( не си негов тип ) , или ти него, или и двамата не намирате другия за привлекателен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Или е гей, или има помисли към теб... Не виждам вариант, в който момче да се натиска да слуша мрънкания, клюки и любовни драми, ако не е гей или кандидат за слава...
Двамата ми най-добри приятели са момчета, познаваме се от детската градина, че и преди това. Като братя и сестра сме, толкова отдавна се познаваме, че дори без думи се разбираме, дотам сме стигнали. Но в едно легло не бихме спали никога, защото ще се чувстваме некомфортно, пък и като се премине една възраст трябва да се внимава с личното пространство, за да няма неудобства. Пак сме толкова близки, пак се разбираме, но... лично пространство трябва.
Преди време сляпо вярвах във възможността момче и момиче да са най-добри приятели. Сега повече клоня към невъзможността.
Сещам се и за една друга, която мислеше като теб и ми се обясняваше, ама още й повтарям "Казах ти!"...![]()
Ъъъъ...ми не.
Аз също съм от щастливките,които имат най-добЪР приятЕЛ,който НЕ е гей.Авторке,както вие,така и ние се познаваме от много,много,много време и си останахме все така близки през годините. Никога не съм имала повече от приятелски чувства към него,нито той към мен и хиляди пъти сме обсъждали тази конкретна тема двамата,напълно осъзнавайки,че сме големи късметлии да се познаваме. Аз вярвам,че може да съществува приятелство между момче и момиче и това да не прерасне в нещо повече.Съответно и обратните случаи ги има,но това съвсем не значи,че е невъзможно двама души,които имат общо като личности,но са от различен пол,да не могат да бъдат "просто приятели".
Иначе вземи внимавай ти да не хлътнеш по него,че после пътят е зверски труден.![]()
![]()
^ Не ти ли е обидно, че ако те види гола, ще му спадне
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А ти би ли ми казала като нямаш нищо към него, защо отиде при въпросния Валентин, а не при приятеля си, за да обсъдите проблема?
От твоя страна може и да няма нищо, но от негова не е много сигурно. Нали не вярваш, че след като няколко години ти се е правил на приятелка и не е имал смелостта да ти го каже, би ти го казал просто ей така... Особено, ако още от началото разговорът е започнал с това колко смешно би било да го възприемеш за повече от приятел или нещо от сорта...
Кажи му, че искаш да те изчука и му се натисни/щото явно няма топките той да те натисне/ и да видим дали още ще вярваш, че не те възприема като момиче...
Виж сега, едно е да общуваш с някого извън връзката си и съвсеееееем друго да ходиш да чукаш на вратата на друго момче през нощта, че да му споделяш за проблемите си, да му ревеш на рамото и накрая да заспите прегърнати. Смисъл и аз не всеки път търся помощ от приятеля си и не говоря за всичко само и единствено с него, ама не е това начина, ддз. Да не говорим, че приятелят ѝ нямаше нищо общо в цялата история и нямаше смисъл да го споменава, а според мен тя го направи с цел. Само мнение е това.
Целта ѝ (както и на всяко друго женско) е да се направи на интересна.
Welcome to the Jungle...
То целта на всеки един от авторите на подобна тема е същата. Мисълта ми беше, че тук си има и подвратичка.
Конкретизирай, щото съм твърде изморен да анализирам поредната тема в стил "размислите на една шматка" (от каквито форумът прелива).
Welcome to the Jungle...
Анализи колкото щеш, истината е една. Все пак ще ти дам моя, от мен да мине. :Д Мисълта ми беше, че темата не е "Има ли приятелство между момче и момиче", а по-скоро "имам приятел, но обичам друг" или както там беше другата подобна тема. Естествено, може да е само плод на моето въображение това. Направи ми впечатление просто гореспоменатото.