- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добър приятел момче?!
ДА
НЕ
Здравейте! Имам приятел с който ходим от 7 месеца, много го обичам. Всяка вечер или аз спя у тях или той у дома.
Но има едно момче от моя клас с който се познавам от детската градина, майките ни са приятелки. Имам много приятелки, но той е моя най-добър приятел. С него си споделяме всичките си проблеми и тайни. Много ми помага.
Преди няколко дни се скарах с една приятелка, тя не ми говореше и аз реших също да не и говоря. Но аз съм такъв човек че не мога да стоя скарана с някой.
Та вчера имах нужда да му кажа за това (споделена мъка е половин мъка). Казах на семейството си, че отивам при гаджето си за през ноща (както обикновено правим). Но отидох при Валентин -така се казва най-добрия ми приятел.
Той веднага разбра че ми има нещо. Беше късно и останах да спя у тях. Спахме на едно легло. Той ми каза че всичко ще се оправи, гушна ме и заспахме. На другия ден наистина с приятелката се сдобрихме.
Сестра ми знае кога лъжа и още на другия ден ме попита дали наистина съм отишла при гаджето си. Отначало отричах, но нея не мога да излъжа и за това и казах истината. Тя ме попита дали имам връзка с Вальо. Аз и казах че сме само приятели. Тя се усмихна и каза - Мислиш ли, че наистина съществува просто приятелство между момиче и момче, рано или късно те се влюбват и това приятелство става нещо повече.
И въпроса ми е вярвате ли че приятелството между момиче и момче може да си остане само приятелство. Или в крайна сметка се влюбват.