- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добър приятел момче?!
ДА
НЕ
Ъъъъ...ми не.
Аз също съм от щастливките,които имат най-добЪР приятЕЛ,който НЕ е гей.Авторке,както вие,така и ние се познаваме от много,много,много време и си останахме все така близки през годините. Никога не съм имала повече от приятелски чувства към него,нито той към мен и хиляди пъти сме обсъждали тази конкретна тема двамата,напълно осъзнавайки,че сме големи късметлии да се познаваме. Аз вярвам,че може да съществува приятелство между момче и момиче и това да не прерасне в нещо повече.Съответно и обратните случаи ги има,но това съвсем не значи,че е невъзможно двама души,които имат общо като личности,но са от различен пол,да не могат да бъдат "просто приятели".
Иначе вземи внимавай ти да не хлътнеш по него,че после пътят е зверски труден.![]()
![]()
От твоя страна може и да няма нищо, но от негова не е много сигурно. Нали не вярваш, че след като няколко години ти се е правил на приятелка и не е имал смелостта да ти го каже, би ти го казал просто ей така... Особено, ако още от началото разговорът е започнал с това колко смешно би било да го възприемеш за повече от приятел или нещо от сорта...
Кажи му, че искаш да те изчука и му се натисни/щото явно няма топките той да те натисне/ и да видим дали още ще вярваш, че не те възприема като момиче...
Разговорът не е започнал така,защото просто няма нужда от това,както няма нужда и да му казвам "да ме изчука" или "да му се натисна". Не мога да схвана какво им има на някои хора,че "не можело да има чисто приятелство между момче и момиче",ама иначе само мрънкат като ги накиснат във friendzon-a(в стил тя му се усмихнала като Меган Фокс в лафката,но искала да са само приятели)...фак..еднополовот о приятелство е единственото възможно. E,ясно е,все жените сме виновни,мъжете винаги сте си точнички.![]()
![]()
Относно дали ме възприема като момиче-естествено,но инстинктът е едно,разумът друго и тук се крият повечето пропуски.
![]()
Примерно аз имам дълги крака,които той харесва,той има широки рамене,които аз харесвам,което произлиза от предпочитанията ни на мъж и жена,но не значи,че не можем да сме близки приятели.И какво сега излиза според вас в случая-мен най-добрият ми приятел не ме привлича сексуално,а аз него (няма как да знам,нали) -да,съответно това прави приятелството ни невъзможно. Това звучи нелепо вече,да.
Впрочем в темата не възниква ли по-скоро проблемът за влюбване между приятели,отколкото за секс?
Последно редактирано от LadyTerrible : 02-26-2015 на 19:08