- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добър приятел момче?!
ДА
НЕ
love_the_way_you_lie някога и двама мои съученици си пращаха картички,прегръщаха си,казваха си че се обичали,спяха в едно легло по екскурзии,забавляваха се заедно даже и бая време след като тя си беше хванала гадже,настоящият и вече мъж,мажеше я с крем против изгаряне и т.н. Казваше след време че с мъжа и(когато още не и беше мъж) вече не е любов,а просто е останало привързаността.И когато на последната екскурзия на бала ни пак спяха в едно легло и той и призна чувствата си последва скандал,за който никой не разбра,но впоследствие пред мен и две други момичета тя сама го разгласи.И имаше неща от сорта на: "Колко гадни са някои мъже.Ти ги мислиш за приятели,а те други планове си правят как да ти се намъкнат в леглото" и т.н.Че даже и на мъжа си беше казала и после с въпросният съученик бая време се бяха гледали на кръв.
Та сама си прави изводите.
LadyTerrible добре е да знаеш също,че някой хора поради една или друга причина биха приели да бъдат просто приятели с даден човек отколкото да го загубят безвъзвратно.
tori не смяташ ли,че понякога така нараченето използване на гаджето като кошче за душевни отпадъци може би би ви сближило дори в повече ако попаднеш на точния човек?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами по-скоро не. Не знам, не мисля, че тва да си лея кривотията пред него, би ни сближило. Даже по-скоро според мен поне, точно това може да отблъсне човек далече-далече от мен. Едно е да си споделяш разни работки, които са ти направили впечатление или искаш другия да изкоментира, съвсем друго - да го натоварваш с глупости. Аз лично съм с някого, защото ми е кеф с него, не за да бъда натоварвана или да го натоварвам с нещо. Отделно дето не е здравословно да споделяш всичко с човека до теб, защото не всичко го засяга и не всичко е окей да се знае.
Ще се отклоня от темата малко,за което се извинявам.В предаването Съдби на кръстопът имаше един епизод дето една двойка се оженили,но 4 години не можели да имат деца.След това жената забременява,но с времето започва да се държи гадно с мъжа си и да не му казва истинската причина,а да си измисля други,започва да го лъже,че е на работа,а не е,ходи при някакво бившо гадже и се оказва впоследствие,че имала 16 годишна дъщеря от него дето заради майка и изпратили в сиропиталище,но то си намерило родители,които през този период го отвели в чужбина.Впоследствие се върнаха в България,но чак след като с мъжа и бяха живяли 4 години заедно.Та според теб това може ли да се нарече несподеляне за да не го поставиш в ролята на "душевно кошче за отпадъци" като така и така детето е някъде в чужбина и правилно ли е премълчаването му пред мъжа и или не според теб,защото всеки може да сложи в графата "ненужна информация за кошче за душевни отпадъци" много неща взависимост от разбиранията си? Не ми се карай,че леко отклонявам темата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!