Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Ами по-скоро не. Не знам, не мисля, че тва да си лея кривотията пред него, би ни сближило. Даже по-скоро според мен поне, точно това може да отблъсне човек далече-далече от мен. Едно е да си споделяш разни работки, които са ти направили впечатление или искаш другия да изкоментира, съвсем друго - да го натоварваш с глупости. Аз лично съм с някого, защото ми е кеф с него, не за да бъда натоварвана или да го натоварвам с нещо. Отделно дето не е здравословно да споделяш всичко с човека до теб, защото не всичко го засяга и не всичко е окей да се знае.
Ще се отклоня от темата малко,за което се извинявам.В предаването Съдби на кръстопът имаше един епизод дето една двойка се оженили,но 4 години не можели да имат деца.След това жената забременява,но с времето започва да се държи гадно с мъжа си и да не му казва истинската причина,а да си измисля други,започва да го лъже,че е на работа,а не е,ходи при някакво бившо гадже и се оказва впоследствие,че имала 16 годишна дъщеря от него дето заради майка и изпратили в сиропиталище,но то си намерило родители,които през този период го отвели в чужбина.Впоследствие се върнаха в България,но чак след като с мъжа и бяха живяли 4 години заедно.Та според теб това може ли да се нарече несподеляне за да не го поставиш в ролята на "душевно кошче за отпадъци" като така и така детето е някъде в чужбина и правилно ли е премълчаването му пред мъжа и или не според теб,защото всеки може да сложи в графата "ненужна информация за кошче за душевни отпадъци" много неща взависимост от разбиранията си? Не ми се карай,че леко отклонявам темата.