- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- утре в 13 30
батко ви отива войник повикаха го
време е за мобилизация
момчета над 18г не се плашете ако получите повиквателна
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Давай Волене, ние сме с тебе.
Welcome to the Jungle...
браво ве мъж!
добре че ни каза иначе нямахме да знаем какъв мъж си
чест е за нас да знаем това![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
a edin chas po-kysno e myjkata shtafeta 4x10km vyv falun <3
Ти ще стигнеш до прегледите и ще върнат бе, не се хвали предварително![]()
иначе сериозно ти бил ли си преди на подобни тренировки или викат всеки
задължават ли те да присъстваш? имаш ли опция да откажеш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз съм силно за връщане на казармата, даже ми се струва силно наложително въвеждането на казарма и за жени, като гледам те масово дори не знаят как да си обуят бельо! Да не говорим за оправяне на легло и разни други дребни ежедневни неща
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Сериозно ли ме питаш? Коя от многочасовите лекции дръпнати от 3 поколения мъже в семейството ми относно казармата или армията искаш да преразкажа!? И говорим за казарма, каквато беше до преди няколко години или за армията, каквато е в момента!?
Гугъл ит, ако нямаш вманиачени военни в семейството, на мен едва ли да ми хванеш вяра, няма за какво да се хабя![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Последно редактирано от haritov : 02-27-2015 на 08:06
Да я връщат в стария вариант -не, мерси. Достатъчно съм се наслушал от селските тарикати, как това им е постижението на живота.
За 2-3 месеца, да запълнят времето между даскало и уни след 12-ти клас, по-добре.
n00bs
Основният въпрос е къде ходят и за какво ходят... Тези хора се издържат от данъкоплатците и, ако не защитават националния интерес, то те са излишни.
има един лаф - който не става за нищо, става военен или таксиджия
n00bs
Не, изобщо не омаловажавам армията като цяло... Дори смятам, че е срамно една страна да няма армия. Най-малкото, никой не сяда на сериозни преговори по важни въпроси със страна, която може да бъде превзета и от маймуни на коне. Просто това нашето не е българска армия, а НАТО-вски наемници, които не намирам причина да уважавам по какъвто и да било начин. Те не отиват за някаква кауза, а убиват, за да си приберат заплатката. Убиват/поне за мен/ невинни хора и резултатът се видя в Бургас с гръмналите чифути, на които служат.
Сериозно ли те викат????