.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: утре в 13 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Аурис, не съм сигурен дали съм те разбрал правилно, но ако се опитваш да изкараш която и да е война като акт на хуманност, недей!
    Още по-малко война, водена на хиляди километри от домът ти с хора, които изобщо не те засягат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аурис, не съм сигурен дали съм те разбрал правилно, но ако се опитваш да изкараш която и да е война като акт на хуманност, недей!
    Още по-малко война, водена на хиляди километри от домът ти с хора, които изобщо не те засягат.
    ми тя и руско-турската влиза в тая дефиниция и е водена по същите причини, поради които САЩ си вре носа в близкия изток

едит; впрочем пуснах линковете, защото се надявах да ги погледнеш и да видиш, че НАТО никъде не е 'нападало'. САЩ ги вършат тези неща.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ми тя и руско-турската влиза в тая дефиниция и е водена по същите причини, поради които САЩ си вре носа в близкия изток

едит; впрочем пуснах линковете, защото се надявах да ги погледнеш и да видиш, че НАТО никъде не е 'нападало'. САЩ ги вършат тези неща.
    Да, руско-турската е водена по същите причини, няма спор... Много е наивно да се смята, че братушките след 500 години и не знам колко техни си лични войни с Османската империя просто са решили да ни освободят най-безкористно...

Може и така да е, но тогава какво търсят нашите хора там?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си