- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фойеверки
Много са скучни тия фойерверки* , някъде на харда имам програма, с която можеш да си направиш много по-добри, тя е специално за такива
ili puk prosto moje da si kupi6 i da garmi6 na pokriva na bloka ;d
nq kvo da si govorim kolko sam znael bulgarski i kolko ne sam.....v kraq na krai6tata ti si ostava6 rqzaniq,a ne az
otivai si v tUrciq kosmqsal sapun takuv
Не се бийте, чада мои!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Чак пък бой - не. Наистина, няма какво да си говорим, кой колко знае български...то е ясно. И да, обрязан съм, което си има ред предимства, като се почне от това че е по-хигиенично до това, че издържаме повече в леглото (няма да обяснявам защо, то е ясно - за онези които разбират дори и от малко биология)...за космите - нямам коментар, понеже не ме познаваш, а за сапуна - това са митове от втората световна война, които никога не са се осъществили.
Т'ва за сапуна не е вярно... Един приятел на баща ми имаше автентичен сапун от човек.
Точно са ги правели на сапун щото е било по-лесно да използват цялата човешка мазнина, вместо да копаят гробове, а да ги горят не е рентабилно, така са правели сапун за войската.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всъщтност...и аз бях на твоето мнение, докато един историк не ми промени ''представите''. Доколкото той ми каза, знам че човешката мазнина изпуска много неприятна миризма, която не може да се премахне, дори и при вз-вие с натриева основа и преработка с поташ и други калиеви соли. Да, наистина не е много разумно да ги горят, защото всеки може да си представи каква воня се носи след това - и то на разстояние с километри! А факт е, че само евреи и цигани са били обгазявани и само от тях са правели сапун (ако въобще са правели).
Ти от един човек революция искаш да направиш. :Д Няма как да стане тоя номер, колкото и да ти се иска.
Правено е много, измислили са начин да ги преработват..
А и медицината е направила рязък скок по времето на Втората Световна, та там като са ги разпаряли и прочие, е много по-лесно да го бутнеш в казана.. Иначе не е ароматизиран, но не мирише и на специално човек.. По-скоро мирише като на животински сапун... (домашен;селски) и е също толкова мазен на допир..
Гнусно си е..
Някъде бях чел, че някои хора с историческа цел пазят ръкавици от човешка кожа.. :/ от WW II
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да, вярно е, че немците са били прочути с научните си открития през 2-рата световна война. Жалко, че си морели невроните за това как да изобретят ново оръжие, вместо това как да направят нещо полезно.
По това време - гадости колкото си искаш! Не се учудвам...Както казах - и аз не съм кой знае какъв знаещ в областта...
Ем до тогава аутопсията не е била (ако не и хич) много позната..
Там са ги рязали, гледали.. разпаряли и прочие прекраснотийки
А и 95 % от модерната технология е изобретена или замислена тогава..
Проект Манхатън <3
Dr. Gregory House
хахахах, анархито и местан се борят за вниманието на Лиланда, и двамата са средно тъпи, да видим кой ще победи, за сега и двамата пишат пълни глупости