.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72

Тема: Фойеверки

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Много са скучни тия фойерверки* , някъде на харда имам програма, с която можеш да си направиш много по-добри, тя е специално за такива

Супер фен Аватара на skate
    ili puk prosto moje da si kupi6 i da garmi6 na pokriva na bloka ;d

След това няма нужда да слиза, направо да скочи

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    trugnah puk da ti u4a nasraniq ezik
    Никой не ти е казал да тръгнеш да го учиш. Първо научи българския.

az bulgarski si znam ne se pritesnqvai

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    az bulgarski si znam ne se pritesnqvai
    Кой ти каза, че се притеснявам ? И като гледам последния ти отговор, почвам още повече да се съмнявам.

nq kvo da si govorim kolko sam znael bulgarski i kolko ne sam.....v kraq na krai6tata ti si ostava6 rqzaniq,a ne az
    otivai si v tUrciq kosmqsal sapun takuv

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не се бийте, чада мои!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Чак пък бой - не. Наистина, няма какво да си говорим, кой колко знае български...то е ясно. И да, обрязан съм, което си има ред предимства, като се почне от това че е по-хигиенично до това, че издържаме повече в леглото (няма да обяснявам защо, то е ясно - за онези които разбират дори и от малко биология)...за космите - нямам коментар, понеже не ме познаваш, а за сапуна - това са митове от втората световна война, които никога не са се осъществили.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Чак пък бой - не. Наистина, няма какво да си говорим, кой колко знае български...то е ясно. И да, обрязан съм, което си има ред предимства, като се почне от това че е по-хигиенично до това, че издържаме повече в леглото (няма да обяснявам защо, то е ясно - за онези които разбират дори и от малко биология)...за космите - нямам коментар, понеже не ме познаваш, а за сапуна - това са митове от втората световна война, които никога не са се осъществили.
    Не че нещо, ама ти винаги ли така се обясняваш като те обидят на националност?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Т'ва за сапуна не е вярно... Един приятел на баща ми имаше автентичен сапун от човек.
    Точно са ги правели на сапун щото е било по-лесно да използват цялата човешка мазнина, вместо да копаят гробове, а да ги горят не е рентабилно, така са правели сапун за войската.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Не че нещо, ама ти винаги ли така се обясняваш като те обидят на националност?
    Никой не ме е обиждал по* националност. Обиди майчиния ми език, а от това скочи на факта, че съм обрязан - и аз следователно си защитих позицията. Хаха...само да ме обидят и по националност...виж тогава к'ви фоерверки хвърчат...

Никой не ме е обиждал по* националност. Обиди майчиния ми език, а от това скочи на факта, че съм обрязан - и аз следователно си защитих позицията. Хаха...само да ме обидят и по националност...виж тогава к'ви фоерверки хвърчат...
    Мисълта ми беше...Ако всеки, който те обиди по****** // такъв начин, получава такива обяснения, ти ще си съсипеш нервичките, бе човек. По-спокойно гледай на нещата и не се връзвай на расистки коментари, няма смисъл просто.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Т'ва за сапуна не е вярно... Един приятел на баща ми имаше автентичен сапун от човек.
    Точно са ги правели на сапун щото е било по-лесно да използват цялата човешка мазнина, вместо да копаят гробове, а да ги горят не е рентабилно, така са правели сапун за войската.
    Всъщтност...и аз бях на твоето мнение, докато един историк не ми промени ''представите''. Доколкото той ми каза, знам че човешката мазнина изпуска много неприятна миризма, която не може да се премахне, дори и при вз-вие с натриева основа и преработка с поташ и други калиеви соли. Да, наистина не е много разумно да ги горят, защото всеки може да си представи каква воня се носи след това - и то на разстояние с километри! А факт е, че само евреи и цигани са били обгазявани и само от тях са правели сапун (ако въобще са правели).

Мисълта ми беше...Ако всеки, който те обиди по****** // такъв начин, получава такива обяснения, ти ще си съсипеш нервичките, бе човек. По-спокойно гледай на нещата и не се връзвай на расистки коментари, няма смисъл просто.
    Благодаря за подкрепата. За мен има смисъл, имам си и цел - да им оправя кривите възгледи, ако ли не, поне да имат обща култура. И да...ценя ****** си.

Ти от един човек революция искаш да направиш. :Д Няма как да стане тоя номер, колкото и да ти се иска.

Ти от един човек революция искаш да направиш. :Д Няма как да стане тоя номер, колкото и да ти се иска.
    Май си прав(а) . Поне да го науча на обноски...

Всъщтност...и аз бях на твоето мнение, докато един историк не ми промени ''представите''. Доколкото той ми каза, знам че човешката мазнина изпуска много неприятна миризма, която не може да се премахне, дори и при вз-вие с натриева основа и преработка с поташ и други калиеви соли. Да, наистина не е много разумно да ги горят, защото всеки може да си представи каква воня се носи след това - и то на разстояние с километри! А факт е, че само евреи и цигани са били обгазявани и само от тях са правели сапун (ако въобще са правели).
    Правено е много, измислили са начин да ги преработват..
    А и медицината е направила рязък скок по времето на Втората Световна, та там като са ги разпаряли и прочие, е много по-лесно да го бутнеш в казана.. Иначе не е ароматизиран, но не мирише и на специално човек.. По-скоро мирише като на животински сапун... (домашен;селски) и е също толкова мазен на допир..
    Гнусно си е..
    Някъде бях чел, че някои хора с историческа цел пазят ръкавици от човешка кожа.. :/ от WW II
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Правено е много, измислили са начин да ги преработват..
    А и медицината е направила рязък скок по времето на Втората Световна, та там като са ги разпаряли и прочие, е много по-лесно да го бутнеш в казана.. Иначе не е ароматизиран, но не мирише и на специално човек.. По-скоро мирише като на животински сапун... (домашен;селски) и е също толкова мазен на допир..
    Гнусно си е..
    Някъде бях чел, че някои хора с историческа цел пазят ръкавици от човешка кожа.. :/ от WW II
    Да, вярно е, че немците са били прочути с научните си открития през 2-рата световна война. Жалко, че си морели невроните за това как да изобретят ново оръжие, вместо това как да направят нещо полезно.
    По това време - гадости колкото си искаш! Не се учудвам...Както казах - и аз не съм кой знае какъв знаещ в областта...

Ем до тогава аутопсията не е била (ако не и хич) много позната..
    Там са ги рязали, гледали.. разпаряли и прочие прекраснотийки
    А и 95 % от модерната технология е изобретена или замислена тогава..
    Проект Манхатън <3
    Dr. Gregory House

хахахах, анархито и местан се борят за вниманието на Лиланда, и двамата са средно тъпи, да видим кой ще победи, за сега и двамата пишат пълни глупости

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахах, анархито и местан се борят за вниманието на Лиланда, и двамата са средно тъпи, да видим кой ще победи, за сега и двамата пишат пълни глупости
    Забавен си. Наистина. Що не идеш да работиш в цирка ?

Що не идеш да работиш в цирка ?
    Защо мислиш, че не съм ?

Защо мислиш, че не съм ?
    Има още следа от хумор по тебе...щом имаш и опит...продължавай...винаги съм се радвал на палячовци като тебе...А и кой ти каза, че не мисля че си ?

Защо мислиш, че не съм ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си