Здравейте, момиче на 18 години съм. Винаги съм се чудела какво момичетата на моите години харесват в така наречените 'чичковци", заричала съм се че това на мен няма как да ми се случи. Уви точно когато бях сигурна в това се появи въпросният 10 години по-голям мъж. Харесах го визуално, а щом се запознахме харесах и държанието му. Искам да подчертая, че се запознахме и всичките пъти когато сме се виждали са били случайни, просто се оказвахме на едно и също място по едно и също време.Предполагам, че още от запознанството ни ми пролича, че го харесах - казвам това, защото смятам, че точно това изигра роля в развитието на историята ни. Стана така, че не се видяхме сигурно в продължение на половин година, но все пак го добавих във Фейсбук - прие ме и до там, нито сме комуникирали, нито нищо. Няколко дена след това бяхме на общо събиране, беше дошъл с приятелката си, поздрави ме и нищо повече. Минаха няколко седмица след въпросното събиране и фейсбука ми започна да прелива от харесване на снимки, статуси, ръчканя и т.н. Бях сигурна, че ще пише в най-скоро време - така и стана. Започнаха кратки и съвсем формални чатове, които в последствие прераснаха в сексуални намеци, не знаех дали знае коя съм и го попитах, той каза, че ме помни още от началото- което в последствие се потвърди. Тези намеци прераснаха в предложения и уговорки за срещи, които до ден днешен леко отхвърлям (не сме се виждали откакто започнахме да си пишем).
Усещам се как постепенно "улитам" по него, което ме кара да се чувствам много гузна и объркана, чувствам се като любовницата от сериалите - пише ми когато приятелката му я няма, събота и неделя не ме търси, казва ми интервали, в които може да се виждаме, моли ме за дискретност и такива...харесвам го, но всичко това не ме удоволетворява, всъщност не знам защо изобщо пише - предполагам какви биха били съветите ви, знам и възможните варианти - или правя секс с него или прекратяваме отношенията си, по вероятно е второто. Все пак мисля, че следващия път когато се засечем ще бъде ключов спрямо взимането на решението ми. И да вметна, че познавам още едно момиче на което е писал такива неща, но за съвсем кратко. Благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат и все пак ще се радвам да си изразите мнението