.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ТАНЯ Виж мнението
    Защо ? толкова ли извратено мислене имат повечето хора , че затворите да са пълни и нещата не са само положителни и отрицателни ! А този М**** НЕ смятам да го отразя изобщо
    Твърдението за моралния компас си остава.
    I'm done here.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Аз нищо не ти предлагам - само зададох въпрос-бъзик. :)
    Не искам да те обидя, но от прочетеното дотук оставам с впечатление, че досега ти си била благоверна съпруга/домакиня, която може би наскоро е гледала "нюансите", и нещо я вдъхновило (какво и за какво - ти си знаеш). :)

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Не искам да те обидя, но от прочетеното дотук оставам с впечатление, че досега ти си била благоверна съпруга/домакиня, която може би наскоро е гледала "нюансите", и нещо я вдъхновило (какво и за какво - ти си знаеш). :)
    А може и да е 17-годишен младеж, няма как да разбереш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    напълно съгласен съм с теб! :)

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първо залитате по такива "мъже", които очевидно не уважават жената до себе си, пък после се оплаквате, че всички мъже били еднакви. На такива намеци от обвързан мъж се реагира остро и негативно, за да осъзнае, че прави нещо нередно.

Супер фен
    Госпожа Таня, познах ли с написаното или dreamwalker-ката позна за вас:
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

чичко на 28?!?! ОМГ .... 18 към 48 - да

колкото по темата.... защо е нормално 18 годишна да си хареса чичко на 28?! След проучване идва и следното

- чичкото на 28 предлага повече от простащина по зрял е мъдър, ако е с добри намерения - има какво да научиш от него
    - чичкото на 28 разполага със средства - няма да те заведе в кварталното барче за сокче, и няма да отидете до там с автобуса
    - чичкото на 28 се е научил маалко повече за това що е то животното жена
    - чичкото на 28 ще прави и по-добър секс

а оня пишлегар на 18 - не може да ти предложи нито едно от горепосочените- освен 1 - 100%това простотия

и като заключение - като станеш на 40 - пак ще се чустваш като на 18, ама ще имаш повече отговорности които не може да изоставиш... и бръчки ще имаш

изкупуване на коли изкупуване на коли за скрап

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от res5ect111 Виж мнението
    чичко на 28?!?! ОМГ .... 18 към 48 - да

колкото по темата.... защо е нормално 18 годишна да си хареса чичко на 28?! След проучване идва и следното

- чичкото на 28 предлага повече от простащина по зрял е мъдър, ако е с добри намерения - има какво да научиш от него
    - чичкото на 28 разполага със средства - няма да те заведе в кварталното барче за сокче, и няма да отидете до там с автобуса
    - чичкото на 28 се е научил маалко повече за това що е то животното жена
    - чичкото на 28 ще прави и по-добър секс

а оня пишлегар на 18 - не може да ти предложи нито едно от горепосочените- освен 1 - 100%това простотия

и като заключение - като станеш на 40 - пак ще се чустваш като на 18, ама ще имаш повече отговорности които не може да изоставиш... и бръчки ще имаш
    На 28 си още недорасло бебе. Минимум 45 трябва.

Мега фен Аватара на 102
    тиренцето с частта за по-добрия секс ме разсмя

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ТАНЯ Виж мнението
    От гледна точна психологията за да се вникне в конкретен проблем, трябва да се поставиш на мястото на човека и да представиш ситоацията така че той сам да я разгледа от всички страни, а не да представиш факти и сценарии които има в собствените ни глави...
    Kade e aspirina
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Първо залитате по такива "мъже", които очевидно не уважават жената до себе си, пък после се оплаквате, че всички мъже били еднакви. На такива намеци от обвързан мъж се реагира остро и негативно, за да осъзнае, че прави нещо нередно.
    wow marry me?: D

по темата нямам какво да кажа, което не се е повторило вече, само искам да кажа, че е глупаво да се говори за разум от порядъка на "прецени си дали можеш да го играеш 2рата без да се влюбиш". ясно е, че не може. (почти) никоя жена не го може това.

наистина за по-безопасно просто го блокрай, не си пиши с него и търси внимание от друго място. обикновено такива истории свършват много зле и то винаги за момичето - второто момиче.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Абе аз съм убеден,че леля Танче поне според изказванията и не би прпуснала шанса да се изплющи с някой мой набор та бил той дори и женен с 5 деца .

Иначе по тая логика аз викам да започнем да налитаме и на деца,животни и умрели за да се поставим на мястото на педофилите,зооофилите и некрофилите,защото нали и те уж се водели по инстинктите си...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    танче хайде да измислим нещо неграмотността ме възбужда

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Аз не разбирам къде отиде щастието и желанието да бъдеш едно цяло с един човек до края. Защо изобщо имаш контакти с тоя човек?
    да слуша

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Оооо, ама и вие сте едни моралисти. И как без да познавате човека го разчетохте, като отворена книга
    На мен пък ми се е случвало да тръгна с момче (мъж), който си имаше приятелка. В началото не знаех, че има и затова се впуснах, когато разбрах той ме увери, че ще я зареже и така и стана, заряза я , след което бяхме 4 години заедно, през това време дори не е погледнал друга, знам го, защото бяхме буквално нон стоп заедно, дори работехме на едно и също място. Така... Накрая аз го оставих, защото си бях паднала по друг, не съм му изневерявала, веднага щом усетих влечение към другия прекратих връзката. Ест с другия нищо не стана, но както и да е. Мисълта ми е, че не всичко е черно и бяло, затова трябва да обмисляш всички възможни варианти и да прецениш можеш ли да живееш, като "втора цигулка" и смяташ ли, че наистина има шанс да станеш "Номер 1"
    Дори и в някакви супер минимални и изключителни ситуации може да се окаже, че въпросния просто е чакал теб. Хората се променят, когато намерят половинката си, знам го от опит, на мен ми се случи. Точка
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Оооо, ама и вие сте едни моралисти. И как без да познавате човека го разчетохте, като отворена книга
    На мен пък ми се е случвало да тръгна с момче (мъж), който си имаше приятелка. В началото не знаех, че има и затова се впуснах, когато разбрах той ме увери, че ще я зареже и така и стана, заряза я , след което бяхме 4 години заедно, през това време дори не е погледнал друга, знам го, защото бяхме буквално нон стоп заедно, дори работехме на едно и също място. Така... Накрая аз го оставих, защото си бях паднала по друг, не съм му изневерявала, веднага щом усетих влечение към другия прекратих връзката. Ест с другия нищо не стана, но както и да е. Мисълта ми е, че не всичко е черно и бяло, затова трябва да обмисляш всички възможни варианти и да прецениш можеш ли да живееш, като "втора цигулка" и смяташ ли, че наистина има шанс да станеш "Номер 1"
    Дори и в някакви супер минимални и изключителни ситуации може да се окаже, че въпросния просто е чакал теб. Хората се променят, когато намерят половинката си, знам го от опит, на мен ми се случи. Точка
    Мисълта ти е много странна. No offense.
    да слуша

Град
    Цитирай Първоначално написано от saskou Виж мнението
    Мисълта ти е много странна. No offense.
    Щото мозъка ми по принцип не функционира правилно, а рано сутрин е още по-зле. Понякога сама не се разбирам какво искам да кажа
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ами да, обаче има риск автора да те разбере погрешно.
    да слуша

Град
    Факт, защото давам пример как понякога стават "чудеса", е, вероятно авторката точно това очаква да ѝ се каже - давай мацка, ти си специална, той ще се влюби в теб и ще зареже другата, и ще сте щастливи завинаги... Едва ли да стане така, по-скоро ще е само секс, когато на него му е удобно. Накрая ще има разбити сърца, сълзи и сополи, ама такъв е живота в крайна сметка

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ами не, не е такъв живота. Живота зависи изцяло от теб. Примера е скрит в по-горния ти пост. Не може да чакаш чудо, ако връзката ти започва с лъжа.
    да слуша

Град
    Не ми се влиза в спорове относно живота, всеки си го разбира по свой си начин. Защо да не може да стане чудо, ако започне връзката с лъжа? Аз не познавам човек, който никога, ама никога в живота си да не е казал някоя лъжа, макар и дребна, за своя угода или, за да спести нечие разочарование. Не искам да изместваме темата, просто исках да спомена, че е напълно възможно (не че ще се случи със сигурност) този мъж да се влюби в момичето и да прекрати другата си връзка. Случва се често една връзка да бъде прекратена, защото единия е залитнал и се е влюбил в друг и т.н. Даже мисля, че повечето връзки се рушат точно по този начин...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Еееебаси и аз ли станах чичко вече бе. Задъртяхме...
    Свиквай

Няма причина да те цитирам. Просто ми хареса

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Не е въпроса в морала и не е нужно да познаваш някого, за да разчетеш повтарящи се поведенчески шаблони. С риск да прозвуча и аз като детска учителка със заучени фрази, има си модели на поведение, по които лесно можеш да отгатнеш крайния резултат. Да, сигурно има изключения, но всеки сам за себе си пресмята риска.
    Ако избере да преследва връзка с този човек, авторката трябва да е подготвена за няколко евентуални развръзки - да бъде любовницата, момичето за секс; да се превърне в първичната приятелка, но и на нея да се случи същото като на сегашната или пък връзката да се развие приятно и той да ѝ остане верен до гроб. Но във всеки случай, тя сама преценява дали иска до себе си мъж, който е готов да изневери, макар и с нея.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    На един умен човек няма дори да му мине през главата да се меси в нечия връзка. Пък това, че мъжа е "мъж" е друг въпрос. Всички плащаме накрая.
    да слуша

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имам чувството, че чета ренесансови мнения.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Имам чувството, че чета ренесансови мнения.
    Неслучайно Ренесансът е епоха, белязана с разцвета на интелектуалната мисъл и разчупването на моралните окови на Средновековието
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си