- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В ролята на любовницата?
Добре де , да послуша разума , да се предпази.... Ще дойде друг момент и ще бъде изправена пред същата ситоация или подобна... Нали знаеш , че дори и да има кой да те съветва в крайа сметка човек си взема сам решенията. Едва ли си на 11 г и ти се е случвалао да правиш откачени неща... Момичето е на 18 а не на 14 и може да носи отговорност...От гледна точна психологията за да се вникне в конкретен проблем, трябва да се поставиш на мястото на човека и да представиш ситоацията така че той сам да я разгледа от всички страни, а не да представиш факти и сценарии които има в собствените ни глави...
1. Не съм на 11 години, както пише в профила ми.
2. Правил съм откачени неща, за които не си си и помисляла.
3. Пресен случай, наскоро една жена на твоите години с малко дете, ми намекваше да се виждаме само за секс, защото вече мъжа й не изпълнявал тази си функция, интересували го само телевизора, бирата и мачовете.
С долната глава е ясно какво мислех по въпроса, жената е хубава и не е за изпускане, но...... Как да еба жената на човек, който познавам, имат си детенце и са уж семейство??
По твоята логика аз трябва да я "плесна", че да осъзная после колко ще ми е кофти, така ли?