.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от ТАНЯ Виж мнението
    Забравяте , че всеки допуска своите грешки и дали сега дали след време грешките се допускат , но те водят до опит ...Неможе и няма как да се разпъне един чадър над децата за да се предпазят от всичко, а само можем да ги съветваме и със сигурност темата е много обширна , за да се изчерпи в няколко реда мнения. Това което всеки трябва да направи е да се довери на вътрешните си инстинкти и усещания и дори да не вземем най добрите решения ,, поне като резултат ще имаме опит. Ние като възрастни грешим , та едно момиче на 18 ли...? Един прост пример , когато едно бебе прави първите си крачки , какви би се научило да върви ...? когато го държим за ръка и не го пускаме за да не падне и да не се удари или го придъзжаме съвсем леко в началото и го наблюдавайки как пада и се изправя отново ...То от крачка на крачка ще стъпва по уверено!!! Живота е опит , който се трупа не само с успехи , но и с падения !
    Съгласен съм, но понякога е по-добре да послушаме "мозъка" си, преди сърцето.....
    Всеки се е учил от грешките си факт, но нали точно това иска всеки, да не допуска тези грешки, да се предпази, да потърси съвет от хора, които вече са минали по този път...

Добре де , да послуша разума , да се предпази.... Ще дойде друг момент и ще бъде изправена пред същата ситоация или подобна... Нали знаеш , че дори и да има кой да те съветва в крайа сметка човек си взема сам решенията. Едва ли си на 11 г и ти се е случвалао да правиш откачени неща... Момичето е на 18 а не на 14 и може да носи отговорност...От гледна точна психологията за да се вникне в конкретен проблем, трябва да се поставиш на мястото на човека и да представиш ситоацията така че той сам да я разгледа от всички страни, а не да представиш факти и сценарии които има в собствените ни глави...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Добре де , да послуша разума , да се предпази.... Ще дойде друг момент и ще бъде изправена пред същата ситоация или подобна... Нали знаеш , че дори и да има кой да те съветва в крайа сметка човек си взема сам решенията. Едва ли си на 11 г и ти се е случвалао да правиш откачени неща... Момичето е на 18 а не на 14 и може да носи отговорност...От гледна точна психологията за да се вникне в конкретен проблем, трябва да се поставиш на мястото на човека и да представиш ситоацията така че той сам да я разгледа от всички страни, а не да представиш факти и сценарии които има в собствените ни глави...
    1. Не съм на 11 години, както пише в профила ми.
    2. Правил съм откачени неща, за които не си си и помисляла.
    3. Пресен случай, наскоро една жена на твоите години с малко дете, ми намекваше да се виждаме само за секс, защото вече мъжа й не изпълнявал тази си функция, интересували го само телевизора, бирата и мачовете.
    С долната глава е ясно какво мислех по въпроса, жената е хубава и не е за изпускане, но...... Как да еба жената на човек, който познавам, имат си детенце и са уж семейство??
    По твоята логика аз трябва да я "плесна", че да осъзная после колко ще ми е кофти, така ли?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    От гледна точна психологията за да се вникне в конкретен проблем, трябва да се поставиш на мястото на човека и да представиш ситоацията така че той сам да я разгледа от всички страни, а не да представиш факти и сценарии които има в собствените ни глави...
    Kade e aspirina
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми